Gespecialiseerd in voordeuren

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als je ons bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Gevelgeluk met je nieuwe voordeur

Een stijlvolle entree geeft je huis karakter. En laat de waarde van je woning stijgen. Bij ons vind je gegarandeerd gevelgeluk. Of je nu een jaren 30-huis renoveert of een moderne villa bouwt: met een voordeur van ons creëer je een mooi aanzicht. Voor jaren! 

Van jaren 30-stijl tot industrieel

Droom je van een voordeur in cottage stijl? Of wil je een deur met een industriële look en zijlicht? En welk materiaal past het beste bij je: hout, aluminium of kunststof? Vertel ons wat je woonwensen zijn en stel zelf je ideale voordeur samen in de showroom. We helpen je graag.

Onderhoudsarme deur? Kies de juiste kleur

Kunststof of aluminium verf je niet even over. Je koopt dus maar beter een deur in een kleur die je niet snel beu bent. Wil je een statement maken met gewaagd turquoise? Of speel je liever op safe met antraciet? Bij ons vind je altijd dé kleur die perfect bij jou en je woning past.

Op zoek naar een kunststof of aluminium voordeur in houtlook? Met onze prachtige eigentijdse coatings en folies voor onderhoudsarme deuren creëer je een unieke sfeer. Rustiek eiken, oud hout-look: laat je verrassen in onze showroom en kies zelf wat je mooi vindt. Zelfs een echt houtlaagje is mogelijk.

Maak een juweeltje van je voordeur

Jouw voordeur, daar wil je iets bijzonders van maken. Met onze prachtige deurgrepen, knoppen en andere accessoires zet je echt de puntjes op de i. Creëer bijvoorbeeld een authentieke sfeer met een mooie deurklopper. Of maak van jouw voordeur een echte blikvanger met een lange rvs deurgreep.

Wij helpen je graag met het scheppen van de juiste ambiance. Dan kun jij mooi indruk maken op visite en voorbijgangers.

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Voordeuren: kies uw visitekaartje

De deur is het visitekaartje van uw woning. De voordeur is vaak hetgeen dat het meest in het oog springt. Dit is de reden dat wij vrijwel altijd aan uw persoonlijke voorkeuren voldoen. Of u nu kiest voor vlakke profielen voor in een moderne woning of profielen met dieptewerking waar het oude karakter na renovatie behouden wordt. Wij zoeken samen naar de juiste oplossing.

Voordeuren op maat

Onze voordeuren worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een nostalgische uistralingen met unieke ornamenten of voor een strak design met RVS erin verwerkt. Samen zoeken we naar de deur die voor u past.

Deskundig serre advies

We voorzien u graag van deskundig advies. Want net als iedere bewoner is elke voordeur van Pascal ramen en deuren uniek. Zo geven we uw persoonlijke wensen vorm.

Klik hier om te bladeren door onze voordeuren brochure.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.