fbpx

Laat je inspireren
in onze
showroom

Plan je afspraak

Wij vinden het belangrijk dat wij volledig de tijd hebben om je zo goed mogelijk te adviseren. Het bezoeken van de showroom is daarom uitsluitend op afspraak. Plan je afspraak zelf online of bel ons voor meer informatie.

Plan je afspraak hier

Bezoek onze showroom

Er is zoveel op de markt tegenwoordig als het gaat om kozijnen, deuren, vouwwanden en hefschuifpuien. Hoe maak je dan de juiste keuze? Ga je voor aluminium met minimalistische aanzichten en een structuurafwerking, voor klassiek houten kozijnen of toch voor kunststof met een houtnerf en rechte verbindingen om die houtlook te creëren? En wat is een mooie hoekoplossing: zetwerk, een structurele glashoek of een hefschuifpui met wegvouwbare hoek? Daar kunnen wij je bij helpen, met advies en onze maatwerkoplossingen in hout, kunststof en aluminium, die passen bij elke visie op wonen, dus ook die van jou.

Wij helpen je graag bij het kiezen van gevelelementen die aansluiten bij jouw wensen en eisen. Maak een afspraak en kom naar onze showroom voor een rondleiding met ruime aandacht voor de beleving van onze producten en advies op maat. De koffie staat voor je klaar.

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je graag wat meer informatie wilt hebben voor je een afspraak maakt. Vul daarvoor onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Adresgegevens

Vuurijzer 9
5753 SV in Deurne

Telefoonnummer
0493 – 31 77 81

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag: 08.00 – 17.00
Vrijdag: 08.00 – 16.00

Openingstijden showroom
Onze showroom is alleen op afspraak open (ook op vrijdagavond en zaterdag).