Laat je inspireren
in onze
showroom

Plan een afspraak

Wanneer je onze showroom wilt bezoeken, vinden wij het belangrijk dat wij volledig de tijd hebben om je zo goed mogelijk te adviseren. Vandaar dat het bezoeken van de showroom uitsluitend op afspraak is. Deze kun je zelf online inplannen of je kunt telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

maak nu een afspraak

Bezoek onze showroom

Zie jij of jouw klant klant door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?

Kies je voor aluminium met minimalistische aanzichten en een structuurafwerking? Of toch voor kunststof met een houtnerf en rechte verbindingen om een houtlook te creëren? Wat is een mooie hoekoplossing? Zetwerk, structurele glashoek of een hefschuifpui met wegvouwbare hoek?

Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.

In verband met COVID-19 is voor het maken van een afspraak momenteel online 1 tijdsblok beschikbaar. Staat er geen passende tijd bij? Neem dan telefonisch contact met ons voor het maken van een afspraak. Op deze manier kunnen wij de maatregelen van het RIVM naleven om zo jouw en onze gezondheid voorop te stellen.

Probeer zoveel mogelijk met 1 huishouden te komen. Heeft u (milde) klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts, last van de luchtwegen of andere gerelateerde COVID klachten, ben verstandig en blijf thuis.

Heb je vragen?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Adresgegevens

Vuurijzer 9
5753 SV te Deurne

Openingstijden showroom:
Dinsdag van 08.30 tot 17.00u
Woensdag van 08.30 tot 17.00u
Donderdag van 08.30u tot 17.30u
Vrijdag van 08.30u tot 20.00u
Zaterdag van 09.30u tot 16.00u

LET OP: Enkel op afspraak

Bouwvak en kerstvakantie 2021
Wij zijn gesloten van 2 augustus 2021 t/m 21 augustus 2021. En van 25 december 2021 t/m 8 januari 2022.