fbpx

PaSCAL ALS PARTNER
DESKUNDIG & BETROUWBAAR

PaSCAL ramen en deuren is een totaalleverancier van gevelelementen voor ZZP’ers, klus- en bouwbedrijven die een partnerschap zoeken. Ben je een BOUWPROFESSIONAL en wil je jouw klanten onze kwaliteit, service en vakkennis bieden alsof deze van jou is? Dat kan. Wij staan voor je klaar. Lees er alles over op onze site voor bouwprofessionals.

Naar de site van PaSCAL bouwprofessionals

PaSCAL, dé partner voor bouwprofessionals

Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of nieuwbouw, de medewerkers van PaSCAL ramen en deuren staan altijd klaar voor elke bouwprofessional die – net als wij – gaat voor 100% klanttevredenheid. Met ons brede assortiment gevelelementen in hout, kunststof en aluminium, en toebehoren, bieden wij een compleet pakket kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien, vouwwanden en vliesgevels, dat we – samen met een groeiende groep vaste partners – door heel Nederland leveren. Om de lijnen zo kort mogelijk te houden werken we met vaste contactpersonen die continue worden opgeleid om het beste advies te geven. Met kennis van het product en de wet- en regelgeving op het gebied van kozijnen en glas, zodat jij als bouwprofessional een product aanbiedt dat past bij je klant.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het werken met vaste partners en contactpersonen alleen maar voordelen kent. We weten wat de ander nodig heeft om door te kunnen, en een half woord is vaak al genoeg. Dat wederzijdse vertrouwen zorgt voor een snelle doorlooptijd, lage faalkosten, meer winst en tevreden klanten. We denken altijd met je mee en geven graag tips, maar uiteindelijk neem jij de beslissingen.

Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken?  Bel of mail ons voor een afspraak. Wij komen graag naar je toe.

Bel ons   Stuur een mail

KOZIJNEN VOOR ELK PROJECT

Stijlvol, veilig en duurzaam; wij hebben alles in huis voor jouw project. Op zoek naar inspiratie voor je klant?

Onze projecten

Moderne kunststof kozijnenHouten stalramen project DeurneAluminium vouwwand zwartErker met aluminium kozijnen nieuwbouwproject Milheeze

Samengesteld aluminium kozijn wit project Goirle

 

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, innovaties en andere interessante informatie op het gebied van gevelbouw? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Wees gerust, je ontvangt ‘m maximaal 1 x per maand.