Toonaangevend & deskundig

Kwaliteit

Ontwikkeling medewerkers

Deskundigheid & betrouwbare partner

Innovatief

Klantgericht ontzorgen

We hebben alles in huis

Ieder woonhuis is uniek en ieder persoon heeft andere eisen en wensen. Wij begrijpen dit en daarom bieden wij maatwerk oplossingen. Producten die aangepast worden op uw wensen. Door samen de verschillende opties te bespreken komen we tot een deskundig op maat gemaakt advies. Wij bieden je niet alleen kozijnen, ramen of deuren, wij bieden wooncomfort.

Niet alleen in onze producten vind je kwaliteit. Ook in onze service en totale bedrijfsuitvoering vind je deze kwaliteit terug.

Contact Bezoek de showroom

Innovaties in kwaliteit

Vernieuwing in onze producten vinden wij erg belangrijk. Open uw deur met een vingerscan of een app. Creeer extra veiligheid met gepatenteerde toevoeging. Of wat denkt je van een aangebrachte differentiatie tussen de binnen- en buitenschaal van deuren om kromtrekken tegen te gaan? Dit, en nog vele andere toepassingen, zorgen voor de extra kwaliteit die voor ons standaard is.

Bekijk onze producten

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct! Momenteel hebben wij geen vacatures.

Subsidie 2021

Ga je oude ramen of deuren vervangen? Check of je subsidie krijgt. In 2021 kun je gebruik maken van de ISDE, een overheidssubsidie voor isolatie. Je verlaagt je renovatiekosten met ongeveer 20 procent. Voorwaarde is wel dat je twee isolatiemaatregelen combineert. Naast isolerende ramen of deuren moet je dus ook nog investeren in bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Combineren met een warmtepomp kan ook. Laat je informeren door onze adviseurs.

Meer weten? Ga naar www.rvo.nl 

Reinigingsmiddel

Voor onze kozijnen hebben wij een apart reinigingsmiddel te koop. E.P. Glasprox is een biologisch afbreekbare verwijderaar van atmosferische vervuiling, huidvetten, rookaanslagen en dergelijke.