Toonaangevend & deskundig

Kwaliteit

Ontwikkeling medewerkers

Deskundigheid & betrouwbare partner

Innovatief

Klantgericht ontzorgen

Alles voor jouw droomhuis

Groots genieten. Dát zit in ons Brabantse DNA. Wij snappen heel goed dat jij niet ‘gewoon’ op zoek bent naar mooie kozijnen of een stijlvolle schuifpui.

Nee, jij bent op zoek naar woongeluk! Een heerlijk comfortabel huis, meer contact met buiten, onderhoudsgemak, een écht thuisgevoel. Dat is wat je wilt en verdient, toch?

Wij helpen je graag!

Contact Bezoek de showroom
Pand Pascal ramen en deuren

Innovaties in kwaliteit

Wij zijn dol op innovatie. Vernuftige veiligheidssnufjes, intelligente isolatieoplossingen. Je vindt het allemaal bij Pascal ramen en deuren. Open je deur bijvoorbeeld met de vingerscan of een via een app. Of wat dacht je van een aangebrachte differentiatie tussen de binnen- en buitenschaal van deuren om kromtrekken tegen te gaan? Dit, en nog vele andere toepassingen, zorgen voor de extra kwaliteit die voor ons standaard is.

Bekijk onze producten

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct! Momenteel hebben wij geen vacatures.

Subsidie 2021

Ga je oude ramen of deuren vervangen? Check of je subsidie krijgt. In 2021 kun je gebruik maken van de ISDE, een overheidssubsidie voor isolatie. Je verlaagt je renovatiekosten met ongeveer 20 procent. Voorwaarde is wel dat je twee isolatiemaatregelen combineert. Naast isolerende ramen of deuren moet je dus ook nog investeren in bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Combineren met een warmtepomp kan ook. Laat je informeren door onze adviseurs.

Meer weten? Ga naar www.rvo.nl 

Reinigingsmiddel

Voor onze kozijnen hebben wij een apart reinigingsmiddel te koop. E.P. Glasprox is een biologisch afbreekbare verwijderaar van atmosferische vervuiling, huidvetten, rookaanslagen en dergelijke.