Toonaangevend & deskundig

Kwaliteit

Ontwikkeling medewerkers

Deskundigheid & betrouwbare partner

Innovatief

Klantgericht ontzorgen

We hebben alles in huis

Ieder woonhuis is uniek en ieder persoon heeft andere eisen en wensen. Wij begrijpen dit en daarom bieden wij maatwerk oplossingen. Producten die aangepast worden op uw wensen. Door samen de verschillende opties te bespreken komen we tot een deskundig op maat gemaakt advies. Wij bieden u niet alleen kozijnen, ramen of deuren, wij bieden wooncomfort.

Niet alleen in onze producten vindt u kwaliteit. Ook in onze service en totale bedrijfsuitvoering vind u deze kwaliteit terug.

Contact Bezoek de showroom

Innovaties in kwaliteit

Vernieuwing in onze producten vinden wij erg belangrijk. Open uw deur met een vingerscan of een app. Creeer extra veiligheid met gepatenteerde toevoeging. Of wat denkt u van een aangebrachte differentiatie tussen de binnen- en buitenschaal van deuren om kromtrekken tegen te gaan? Dit, en nog vele andere toepassingen, zorgen voor de extra kwaliteit die voor ons standaard is.

Bekijk onze producten

Vacatures

Neem contact met ons op voor de actuele vacatures. U kunt vragen naar Joop Wijnands.

Subsidie op kozijnen

Vanaf 2 september 2019 is de Subsidieregeling energiebesparende maatregelen weer van kracht. Uw besparing kan oplopen tot 20%. Laat u informeren door onze adviseurs.

Reinigingsmiddel

Voor onze kozijnen hebben wij een apart reinigingsmiddel te koop. E.P. Glasprox is een biologisch afbreekbare verwijderaar van atmosferische vervuiling, huidvetten, rookaanslagen en dergelijke.