fbpx

Toonaangevend & deskundig

Iedereen heeft wensen en eisen als het gaat om stijlvol, veilig en duurzaam wonen. Wij begrijpen dit en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor gevelelementen zoals kozijnen, deuren, vouwwanden en hefschuifpuien. Door samen de verschillende opties te bespreken komen we tot een deskundig en op maat gemaakt advies. Wij leveren niet zomaar kozijnen, ramen en deuren; wij bieden stijlvol, veilig en duurzaam wooncomfort waar je blij van wordt.

Kwaliteit

Ontwikkeling medewerkers

Deskundigheid & betrouwbare partner

Innovatief

Klantgericht ontzorgen

Alles voor jouw droomhuis

Groots genieten. Dát zit in ons Brabantse DNA. Wij snappen heel goed dat jij niet ‘gewoon’ op zoek bent naar mooie kozijnen of een stijlvolle schuifpui.

Nee, jij bent op zoek naar woongeluk! Een heerlijk comfortabel huis, meer contact met buiten, onderhoudsgemak, een écht thuisgevoel. Dat is wat je wilt en verdient, toch?

Wij helpen je graag!

Contact Bezoek de showroom
Pand Pascal ramen en deuren

Innovaties in kwaliteit

Wij zijn dol op innovatie. Vernuftige veiligheidssnufjes, intelligente isolatieoplossingen. Je vindt het allemaal bij Pascal ramen en deuren. Open je deur bijvoorbeeld met de vingerscan of een via een app. Of wat dacht je van een aangebrachte differentiatie tussen de binnen- en buitenschaal van deuren om kromtrekken tegen te gaan? Dit, en nog vele andere toepassingen, zorgen voor de extra kwaliteit die voor ons standaard is.

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures 

Subsidie 2023 gewijzigd

Ga je jouw woning verduurzamen? Check dan of je subsidie krijgt. In 2023 kun je gebruik maken van de ISDE, een overheidssubsidie voor isolatie. Je verlaagt je renovatiekosten met ongeveer 30 procent. Voorwaarde is wel dat je twee isolatiemaatregelen combineert. Naast isolerende ramen of deuren moet je dus ook nog investeren in bijvoorbeeld spouwmuurisolatie of vloerisolatie.  Laat je informeren door onze adviseurs.

Meer weten? Ga naar www.rvo.nl 

Reinigingsmiddel

Voor onze kozijnen hebben wij een apart reinigingsmiddel te koop. E.P. Glasprox is een biologisch afbreekbare verwijderaar van atmosferische vervuiling, huidvetten, rookaanslagen en dergelijke.