fbpx

Werken bij Pascal ramen en deuren

Bij PaSCAL ramen en deuren zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. We streven ernaar onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en daar is een goed en gedreven team van medewerkers voor nodig. Op deze pagina publiceren wij de vacatures die wij op dit moment hebben.

PaSCAL als werkgever

Bij PaSCAL ramen en deuren durven we groot te denken, maar houden we de kleinste details altijd in het oog. We hebben een uniek team, waar het echte ‘wij-gevoel’ leeft. Dat merk je, want we gaan en staan voor elkaar. We werken met plezier, we werken hard én we werken om een doel te behalen: klaar staan voor onze klanten. Bovendien stimuleren we elke medewerker om het beste uit zichzelf te halen. Regelmatig voeren we gesprekken over de ambities van medewerkers en kijken we hoe we deze kunnen realiseren. Ontwikkeling en groei staan bij ons bovenaan. Onze medewerkers kunnen daarom aanvullende opleidingen naast hun werk volgen.
Het collegegeld betalen wij!

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen passende vacature tussen? Zou je graag bij PaSCAL ramen en deuren willen werken? Stuur ons dan je open sollicitatie! Wij horen graag wat jouw visie voor de toekomst is en wat je ideale baan zou zijn. Wellicht zitten we dan binnenkort samen om tafel om te praten over jouw ambities en die van PaSCAL ramen en deuren.

Stuur een open sollicitatie

Op zoek naar iets anders?

Kijk ook eens bij ons productiebedrijf atoom13 voor openstaande vacatures.

 

 

 

Vacatures atoom13 bekijken

OPEN SOLLICITATIEFORMULIER