Advies

Om vervelende verrassingen te voorkomen in een later stadium denken wij graag mee in oplossingen binnen de technische haalbaarheid.

Tijdens dit vrijblijvend gesprek worden uw wensen besproken en kiezen we samen met u of uw klant de juiste materialen en uitvoeringen.

Wij testen de tekeningen op technische haalbaarheid en houden hierbij de regelgevingen in de gaten.

Offerte

Zijn alle wensen besproken? Wij maken een passende offerte. Hier kunt u rustig teruglezen wat allemaal besproken is. Ook staan eventuele opties duidelijk vermeld. Het liefste nemen we samen de offerte door, dit zodat het voor u ook 100% helder is wat wij hebben aangeboden.

Opdracht

Is de offerte akkoord, dan wordt deze omgezet naar opdracht. We nemen nogmaals samen de afgesproken punten door. Deze extra aandacht voorkomt “uitdagingen” in het uitvoeringstraject.

Detaillering

U ontvangt de details van de gekozen uitvoering. Dit zodat u weet wat eventueel voorbereid moet worden. Bent u niet thuis in deze materie? Geen probleem. Onze projectcoördinator loopt de detaillering graag met u door. Dit kan zowel in onze showroom als op de bouwlocatie. Desgewenst nemen wij deel in een bouwvergadering.

Controle

Bij de controle kunnen er eventueel nog aanpassingen gemaakt worden. Uiteraard kunt u eventuele onduidelijkheden overleggen met onze projectcoördinator of adviseur

Definitief tekenwerk

Wijzigingen worden aangepast en doorgevoerd. Dit zodat alles conform definitieve maatvoering en uitvoering uitgevoerd gaat worden.

Controle

De laatste wijzigingen worden u toegestuurd waar u akkoord op dient te geven. Vanuit dit overzichtelijk en helder document wordt de productie opgestart.

Productie

De productie in één van onze fabrieken wordt opgestart. Wijzigen in deze fase is niet meer mogelijk. In ons modern machinepark gaan wij met alle precisie voor u aan de slag.

Levering

Uw kozijnen worden op de afgesproken datum en tijd geleverd met onze eigen vrachtauto.