fbpx

Advies

Om vervelende verrassingen in een later stadium te voorkomen, denken wij graag mee in oplossingen binnen de technische haalbaarheid.

Tijdens dit vrijblijvend gesprek worden jouw wensen besproken en kiezen we samen met jou de juiste materialen en uitvoeringen.

Wij controleren de tekeningen op technische haalbaarheid en houden hierbij de regelgevingen in de gaten.

Offerte

Zijn alle wensen besproken? Dan maken wij een passende offerte voor je waarin je rustig kunt teruglezen wat er allemaal besproken is. Bovendien staan eventuele besproken opties duidelijk vermeld in deze offerte. De offerte nemen we altijd persoonlijk met je door in onze showroom. Zo kunnen wij direct al je vragen beantwoorden.

Opdracht

Is de offerte akkoord, dan wordt deze omgezet naar opdracht. We nemen nogmaals samen de afgesproken punten door. Deze extra aandacht voorkomt “uitdagingen” in het uitvoeringstraject.

Aanpak

Detaillering

Je ontvangt de details van de gekozen uitvoering zodat je vooraf weet wat er eventueel voorbereid dient te worden. Ben je niet thuis in deze materie? Geen probleem. Onze projectcoördinator loopt de detaillering graag met je door. Dit kan zowel in onze showroom als op de bouwlocatie. Desgewenst nemen wij deel in een bouwvergadering.

Controle

Bij de controle kunnen er eventueel nog aanpassingen gemaakt worden. Ook kun je in deze fase eventuele onduidelijkheden overleggen met onze projectcoördinator of adviseur.

Aanpak

Definitief tekenwerk

Wijzigingen worden aangepast en doorgevoerd zodat alles conform definitieve maatvoering en uitvoering uitgevoerd gaat worden.

Controle

De laatste wijzigingen worden je toegestuurd en vervolgens mag je hier akkoord op geven. Vanuit dit overzichtelijk en helder document starten we de productie op.

Aanpak

Productie

We starten de productie in één van onze fabrieken. In deze fase is wijzigen niet meer mogelijk. In ons modern machinepark gaan wij met alle precisie voor je aan de slag.

Levering

Jouw kozijnen worden op de afgesproken datum en tijd geleverd met onze eigen vrachtauto. Bij de oplevering is onze monteur aanwezig zodat hij direct eventuele onvolkomenheden kan oplossen.

Maak een afspraak

Een goed advies is goud waard! Dat begrijpen we bij Pascal ramen en deuren maar al te goed. Tijdens jouw showroombezoek nemen we dan ook graag de tijd voor jou. Daarom vragen wij je om niet 'spontaan' langs te komen, maar eerst een afspraak te maken. Dit kan heel eenvoudig via deze site. Maar een belletje mag natuurlijk ook. Tot snel!