Advies

Om vervelende verrassingen in een later stadium te voorkomen, denken wij graag mee in oplossingen binnen de technische haalbaarheid.

Tijdens dit vrijblijvend gesprek worden jouw wensen besproken en kiezen we samen met jou of jouw klant de juiste materialen en uitvoeringen.

Wij testen de tekeningen op technische haalbaarheid en houden hierbij de regelgevingen in de gaten.

Offerte

Zijn alle wensen besproken? Dan maken wij een passende offerte voor je waarin je rustig kunt teruglezen wat er allemaal besproken is. Bovendien staan eventuele besproken opties duidelijk vermeld in deze offerte. Bij voorkeur nemen we samen de offerte door, zodat het 100% helder voor je is wat wij hebben aangeboden.

Opdracht

Is de offerte akkoord, dan wordt deze omgezet naar opdracht. We nemen nogmaals samen de afgesproken punten door. Deze extra aandacht voorkomt “uitdagingen” in het uitvoeringstraject.

Detaillering

Je ontvangt de details van de gekozen uitvoering zodat je vooraf weet wat er eventueel voorbereid dient te worden. Ben je niet thuis in deze materie? Geen probleem. Onze projectcoördinator loopt de detaillering graag met je door. Dit kan zowel in onze showroom als op de bouwlocatie. Desgewenst nemen wij deel in een bouwvergadering.

Controle

Bij de controle kunnen er eventueel nog aanpassingen gemaakt worden. Uiteraard kun je eventuele onduidelijkheden overleggen met onze projectcoördinator of adviseur

Definitief tekenwerk

Wijzigingen worden aangepast en doorgevoerd zodat alles conform definitieve maatvoering en uitvoering uitgevoerd gaat worden.

Controle

De laatste wijzigingen worden je toegestuurd waar je akkoord op dient te geven. Vanuit dit overzichtelijk en helder document wordt de productie opgestart.

Productie

De productie in één van onze fabrieken wordt opgestart. Wijzigen in deze fase is niet meer mogelijk. In ons modern machinepark gaan wij met alle precisie voor je aan de slag.

Levering

Jouw kozijnen worden op de afgesproken datum en tijd geleverd met onze eigen vrachtauto.