fbpx

kunststof schuifpuien

Genieten van je omgeving, dat wil je toch? Met een kunststof schuifpui haal je buiten naar binnen. Zo geniet je van jouw tuin én heel veel licht, maar zit je toch lekker behaaglijk. Heerlijk weer? Schuif hem openen haal buiten écht naar binnen!

Waarom een kunststof schuifpui van Pascal ramen en deuren?

Oneindig veel keus

Welke kunststof schuifpuien vind je bij Pascal Ramen en Deuren?

  • Enkel schuivende puien
  • Dubbel schuivende puien
  • Driedelige schuifpuien
  • Vierdelige schuifpuien

Als je voor een schuifpui kiest, dan ben jij waarschijnlijk een liefhebber van veel lichtinval. Wie weet zijn de slanke profielen dan wel wat voor jou! Maar ook voor brede profielen kun je bij ons terecht. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning de optimale uitstraling krijgt.

Groot groter grootst

Hoe meer licht hoe beter, als je het ons vraagt. Dankzij de mogelijkheden van kunststof profielen, in combinatie met kwalitatief hef- schuifbeslag, is het mogelijk om grote en stabiele schuifpuien van kunststof te maken. Deze zijn ook gemakkelijk te openen en doordat de vleugels opzij worden geschoven neemt het geen ruimte in beslag. En dorpels? Die zijn verleden tijd!

Een passende pui

Onze kunststof schuifpuien passen altijd in jouw woonstijl. Waarom wij dat weten? Er zijn zó veel mogelijkheden met onze schuifpuien zodat jouw droom schuifpui er altijd tussen zit. Standaard zijn er 45 kleuren waaruit je kunt kiezen en natuurlijk kun je dit ook nog combineren met verschillende afwerkingen. Denk aan een houtnerf voor een karakteristieke woning, een matte pui voor een moderne woning of ga jij voor glans?

Kom langs in de showroom Neem contact op
Kunststof schuifpui

Veilig, kwalitatief én gemakkelijk

Een kunststof schuifpui is een lust voor het oog, maar het is natuurlijk nog belangrijker dat het je een veilig gevoel geeft. Je moet veilig kunnen genieten, maar ook een goed gevoel hebben als je níet thuis bent. Daarom produceren wij kunststof schuifpuien volgens SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk waarmee wordt voldaan aan het politiekeurmerk. Daarnaast informeren wij je in onze showroom graag over extra sterke sloten en inbraakwerend glas.

Naast dat onze kunststof schuifpuien het politiekeurmerk hebben, voldoen ze ook aan alle huidige eisen op het gebied van wind-, warmte-, en geluidsisolatie. Hierdoor zit jij er altijd lekker behaaglijk bij én bespaar je op je stookkosten. Onze kunststof schuifpuien zijn voorzien van een hefschuifpuisysteem. Hierdoor is het openen en sluiten heel eenvoudig. Het systeem is van hoge kwaliteit en daardoor heb je door de jaren heen nauwelijks onderhoudskosten. Zo hoef je bijvoorbeeld niet om de paar jaar de loopwieltjes te vervangen.

Ga voor gemak

Vind jij het ook altijd zo’n gedoe met die sleutels? Kies dan voor een elektrisch of automatisch slot. Zo kun je bijvoorbeeld je schuifpui ontgrendelen met de fingerscan of met een app op je telefoon. Heb jij behoefte aan nog meer gemakt? Open je schuifpui dan met een afstandsbediening of een app. Sowieso zijn onze schuifpuien vanaf een vleugelgewicht van 500 kg standaard uitgerust met elektrische aandrijving. Wij maken jouw leven graag gemakkelijk.

Tip: Ga je oude deuren vervangen? Check of je subsidie krijgt voor een nieuwe kunststof schuifpui. In 2021 kun je gebruik maken van de ISDE. Lees hier meer over de subsidie.

Kom langs in de showroom Neem contact op
Hefschuifpui

Zakelijk op zoek?

Ook dan ben je bij Pascal ramen en deuren aan het juiste adres. Wij leveren onze kunststof schuifpuien namelijk ook aan aannemers en ZZP’ers.

Bouw jij samen met ons aan woongeluk op het hoogste niveau?

Interesse in een samenwerking? Neem contact op. We horen graag meer over jouw bedrijf.

Jouw voordelen als Pascal-partner

  • Je mag gebruik maken van onze sfeervolle showroom; ideaal om jouw klanten te inspireren.
  • Bij ons heb je de kans jezelf te ontwikkelen tot expert in schuifpuien inmeten, installeren en afwerken.
  • Wij leveren de schuifpuien met onze eigen vrachtwaren met laadkraan op de locatie die je wenst

Maak het compleet

Kom naar onze showroom en ervaar de schuifpuien zelf!

Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden naar onze kunststof schuifpuien? Dan is het tijd om een bezoek aan onse showroom te plannen. In de showroom krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden en kun je zelf onze kwaliteit voelen en ervaren. Een persoonlijke adviseur helpt je hier natuurlijk bij. Zien we je binnenkort?