fbpx

Gespecialiseerd in kunststof deuren

Je bent op zoek naar een degelijke deur, die ook nog eens onderhoudsvriendelijk, inbraakwerend én goed geïsoleerd is. Logisch dat je dan bij kunststof deuren uitkomt. Pascal ramen en deuren levert kunststof voordeuren, achterdeuren én tuindeuren. Samen creëren we het mooiste aanzicht voor jouw woning.

Een kunststof droomdeur voor jou

Kunststof deuren leveren wij op maat. Dit betekent dat niks ons te gek is en dat je jouw droomdeur helemaal zelf kunt samenstellen. Zoek je een deur met karakter voor jouw jaren 30-woning? Of nou juist een minimalistische deur voor jouw moderne woning? Alles is mogelijk met een kunststof deur. Kunststof deuren zijn standaard al in 45 kleuren leverbaar en met oneindig veel grepen te combineren. Zo wordt jouw droomdeur werkelijkheid en krijgen jij en jouw gasten een warm welkom.

Veiligheid voorop

Kunststof deuren zijn prachtig én praktisch, maar een veilig gevoel is misschien wel nóg belangrijker. Je zoekt natuurlijk een buitendeur die bescherming biedt en daarom vind je bij ons het beste van het beste op het gebied van inbraakwering. Wij doen er alles aan om jou een veilig gevoel te bezorgen: van supersterk veiligheidsglas tot aan sloten met een extra sterke veiligheidscilinder. Want was is er nu lekkerder dan met een veilig gevoel slapen of onbezorgd op vakantie gaan?

Slimme sloten

Altijd maar op die sleutels letten.. ben jij daar ook klaar mee? Wij hebben slimme sloten die jouw leven makkelijker maken. Maak jouw kunststof deur open met bijvoorbeeld de fingerscan of een app op je telefoon. Bezoek onze showroom en ontdek wat het beste bij je past.

Bezoek de showroom
Kunststof deuren slot rvs

Kunststof: laat de kou buiten

Je deuren zitten dicht, maar toch is het koud in huis. Brr… Dat wil toch niemand! Onze kunststof deuren laten je niet in de kou zitten. Ze presteren namelijk erg goed op het gebied van isolatie en zijn ook nog eens erg geschikt voor nul-op-de-meter-woningen. Daarnaast monteren wij de kunststof deuren vakkundig waardoor alles perfect wind- en waterdicht is.

Kortom met kunststof deuren zit je niet in de kou en bespaar ook nog eens op je stookkosten!

HR++ of triple glas?

Wanneer je jouw woning voorziet van buitendeuren krijg je hoogstwaarschijnlijk ook met glas te maken. Maar welk glas past nu het beste bij deze kunststof deur? Welke dikte moet het glas hebben of ben je misschien wel op zoek naar glas waar je niet doorheen kunt kijken? In onze showroom adviseren wij je graag over het juiste glas én helpen we je ook met geluidsisolatie.

Tip: Ga je oude deuren vervangen? Check of je subsidie krijgt. In 2021 kun je gebruik maken van de ISDE. MEER OVER SUBSIDIE

 

Bezoek de showroom

Persoonlijke adviseur

Perfect passende deuren

Vakkundige monteurs

Zakelijk op zoek naar de beste deuren?

Dan ben je bij Pascal ramen en deuren aan het juiste adres. Wij leveren kunststof deuren namelijk ook aan aannemers en ZZP’ers. Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen en maken daarom graag kennis met je. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Voordelen voor jou als partner

  • Inspireer jouw klanten met onze mooie showroom
  • Ontwikkel je tot expert: van inmeten tot monteren
  • Correcte levering door eigen vrachtwagen met laadkraan

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.