fbpx

Klassieke houten kozijnen

Proef de sfeer van houten kozijnen!

De sfeer van een huis blijft toch écht het allerbelangrijkste. Sfeer proef je. Sfeer voel je. Ben jij op zoek naar de ultieme sfeer voor jouw woning of bouwproject? Dan ben jij op zoek naar klassieke houten kozijnen.

Wil jij de sfeer komen proeven? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom.

Maak een Afspraak Contact

Natuurlijk, hout!

Als je op zoek bent naar een kozijn met een warme uitstraling, dan kan geen een kozijn een klassiek houten kozijn overtreffen. De perfecte en natuurlijke uitstraling van deze kozijnen kan natuurlijk met andere materialen nagemaakt worden, maar deze zullen de uitstraling van echte klassieke kozijnen nooit overtreffen. Kozijnen van hout stralen warmte uit en kleden jouw woning aan.

Klassieke houten kozijnen worden speciaal voor jou op maat gemaakt én zijn een natuurproduct. Twee redenen waardoor jij een uniek kozijn krijgt!

Kwaliteit voorop

Een mooi klassiek houten kozijn begint bij goed hout. Hout van hoge kwaliteit is daarom bij ons de standaard. Welke houtsoorten wij gebruiken? Dat zijn veelal Meranti en Mahonie. Dit zijn hardhoutsoorten van hoge kwaliteit. Jouw klassieke houten kozijnen leveren wij onder het KOMO-keurmerk en het produceren van hout gebeurt volgens het KVT. Daardoor kun jij erop vertrouwen dat je een kwalitatief goed product koopt dat voldoet aan de geldende wet en regelgeving. Tot slot wordt het hout ingekocht volgens FSC-keurmerk, zo dragen wij bij aan de bescherming van bossen.

 

Een kozijn met een verhaal

Oude panden hebben vaak klassieke houten kozijnen. Wanneer deze panden gerenoveerd worden zijn de kozijnen natuurlijk ook aan de beurt. Het belangrijkste bij zo’n renovatie is vaak om het pand zo veel mogelijk in de oorspronkelijke staat te herstellen. Klassieke houten kozijnen zijn perfect voor een renovatie. Je steekt het pand in een nieuw jasje en de houten kozijnen ademen de klassieke sfeer.

Wil je weten of klassieke houten kozijnen geschikt zijn voor jouw woning? Neem dan contact met ons op.

Contact
Houten kozijnen

Producten van hoge kwaliteit

Maatwerk oplossingen

Ervaar het in onze showroom!

Niet alleen mooi voor het oog

Klassieke houten kozijnen zijn mooi voor het oog, maar is er meer dan dat. We hebben de voordelen van deze mooie kozijnen voor jou op een rijtje gezet:

  • Klassieke houten kozijnen hebben een lange levensduur. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om de kozijnen goed te onderhouden. Hout is recyclebaar én door de lange levensduur van houten kozijnen kun je dit met recht een duurzaam product noemen.
  • Houten kozijnen zijn makkelijk te bewerken. Dit houdt in dat je ze bijvoorbeeld eenvoudig een andere kleur kunt geven. Zo past een houten kozijn altijd in jouw stijl. Je kozijnen worden standaard gegrond geleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om de kozijnen afgelakt te laten leveren. Doordat hout makkelijk te bewerken is, is het ook vrij eenvoudig te repareren. Hierdoor kun je nóg langer van je houten kozijnen genieten.
  • Hout heeft zeer goede isolatiewaarden. Houten kozijnen geleiden namelijk geen warmte of kou. Dit is weer gunstig voor jouw energierekening! Het houdt warmte en kou buiten, maar ook het lawaai blijft buiten met houten kozijnen.

Maak het compleet

Haal de sfeer in huis!

Ben jij op zoek naar sfeer? Dan ben jij op zoek naar klassieke houten kozijnen. Wil je niet meer alleen lezen over houten kozijnen maar ze ook in het echt ervaren? Kom dan naar onze showroom in Deurne. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.