fbpx

Hout
de mogelijkheden zijn oneindig

Van oudsher is hout hét materiaal waarvan kozijnen, deuren, schuifpuien en vouwwanden worden gemaakt. Met hout geef je een woning een warme uitstraling in combinatie met uitstekende isolatiewaarden. Maar de grootste meerwaarde van hout ligt tegenwoordig op het vlak van ontwerpvrijheid. Past hout bij jouw project? Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als je onze showroom bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om je te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Levering volgens jouw ontwerp en wensen

Hout leveren wij onder het KOMO-keurmerk en het produceren van hout gebeurt volgens het KVT. Voor u de garantie dat u kozijnen, ramen, deuren, puien of vouwwanden van topkwaliteit geleverd krijgt. Ook kunnen wij ons hout inkopen volgens FSC-keurmerk.

Vaak wordt er bewust gekozen voor hout, vanwege de natuurlijke grondstoffen. Hout biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast heeft hout ook een fijne, warme uitstraling.

Sterke, duurzame en goed isolerende houten kozijnen

Bij de productie gebruiken we uitsluitend kwalitatief en hoogwaardig materiaal hout. Onze standaard houtzwaarte is 67×114. De wind- en waterdichtheid zijn hierdoor optimaal bij onze houten kozijnen. Ook zijn onze deuren standaard 56mm dik. Uiteraard passen we ook de houtdikte aan naar uw wens. Daarnaast zijn de houten kozijnen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Met hout kiest u voor karakter gecombineerd met kwaliteit. Kiezen voor ons is kiezen voor sterke, duurzame en goed isolerende houten kozijnen.

Met hout realiseren we ieder detail

Hout is zeer veelzijdig. Wij kunnen alle details van jouw ontwerp maken. Van historische details bij een renovatie tot details bij een modern ontwerp voor design profileringen.
Met jouw keuze voor hout kies je ook voor veelzijdigheid op het gebied van kleur. De kleur van het hout is op ieder gewenst moment aan te passen en kleine beschadigingen zijn daardoor relatief eenvoudig bij te werken. Met een goede onderhoudsbeurt zijn de houten kozijnen weer zo goed als nieuw. Standaard worden onze houten kozijnen 100mu gegrond en voldoen ze ruimschoots aan de eisen BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat).
Indien gewenst kunnen we de kozijnen grijs gronden of blank aflakken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de kozijnen afgelakt te laten leveren.

Hout van hoge kwaliteit is onze standaard

Ben je op zoek naar een leverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, puien en/of vouwwanden? Wij leveren houten producten en een hoge kwaliteit is daarbij standaard. Wij gebruiken veelal de houtsoorten Meranti en Mahonie. Hardhoutsoorten van een zeer hoge kwaliteitsklasse. Ook duurzaamheid is gegarandeerd. We passen ook andere houtsoorten toe, zoals Oregon Pine, Lariks, Merbau en Afrormosia. Door het toepassen van tochtkaders en tochtstrippen verhogen we de van nature toch al hoge isolatiewaarde van jouw producten van hout.

De draaidelen worden standaard voorzien van sterk hang- en sluitwerk inclusief anti-foutbediening. Indien gewenst met SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk. Onze deuren worden afgehangen en standaard uitgevoerd met politiekeurmerk beslag: SKG**.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Als je bij ons binnen stapt weet je direct dat je terecht bent gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kun je de producten voelen en uitproberen. Zo kun je onze kwaliteit beleven en een beeld creëren van wat jij straks in jouw eigen woning toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Je ziet ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.