fbpx

Gespecialiseerd in glas

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Glas: diverse glassoorten volgens alle kwaliteitsnormen

Bij de productie van glas volgen wij de gestelde eisen op het gebied van functionaliteit, veiligheid, energie en milieu. We voldoen aan de productcriteria; gebruiken geschikte grondstoffen en zorgen voor de juiste verwerking.

Levering van glas volgens kwaliteitsnormen

Bent u op zoek naar een leverancier van glas die werkt volgens de geldende voorschriften? Dan kunt u bij ons terecht. Zo volgen wij bijvoorbeeld de door de overheid opgelegde isolatiewaarde. Ook wordt ons glas geleverd volgens het KOMO keurmerk en na afloop vindt een controle plaats aan de hand van het RAL-keurmerk. Dit laatste keurmerk waarborgt dat het glas wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen. Gedurende het gehele proces vinden regelmatig kwaliteitscontroles plaats. Wij vinden het belangrijk om de gestelde kwaliteitsnormen te volgen als leverancier van glas.

Alle soorten glas voor ramen en deuren

Wij leveren diverse soorten glas voor ramen en deuren. We kunnen vrijwel altijd voldoen aan uw eisen en wensen. Zoekt u bijvoorbeeld geluidswerend, zonwerend en brandwerend glas voor ramen en deuren? Dan helpen wij u verder. Ook voorzien we u wanneer gewenst van advies, omtrent verlaging van energiekosten, veiligheid en over het creëren van het perfecte binnenklimaat.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.