Glas | Leverancier en producent van veilig en geluidswerend glas

Glas: diverse glassoorten volgens alle kwaliteitsnormen  

Bij de productie van glas volgen wij de gestelde eisen op het gebied van functionaliteit, veiligheid, energie en milieu. We voldoen aan de productcriteria; gebruiken geschikte grondstoffen en zorgen voor de juiste verwerking.

Levering van glas volgens kwaliteitsnormen  

Bent u op zoek naar een leverancier van glas die werkt volgens de geldende voorschriften? Dan kunt u bij ons terecht. Zo volgen wij bijvoorbeeld de door de overheid opgelegde isolatiewaarde. Ook wordt ons glas geleverd volgens het KOMO keurmerk en na afloop vindt een controle plaats aan de hand van het RAL-keurmerk. Dit laatste keurmerk waarborgt dat het glas wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen. Gedurende het gehele proces vinden regelmatig kwaliteitscontroles plaats. Wij vinden het belangrijk om de gestelde kwaliteitsnormen te volgen als leverancier van glas.

Alle soorten glas voor ramen en deuren  

Wij leveren diverse soorten glas voor ramen en deuren. We kunnen vrijwel altijd voldoen aan uw eisen en wensen. Zoekt u bijvoorbeeld geluidswerend, zonwerend en brandwerend glas voor ramen en deuren? Dan helpen wij u verder. Ook voorzien we u wanneer gewenst van advies, omtrent verlaging van energiekosten, veiligheid en over het creƫren van het perfecte binnenklimaat.