fbpx

Warm welkom met aluminium deuren

Met een mooie deur is het altijd prettig binnenkomen. Ben je op zoek naar stijlvolle aluminium deuren, die ook nog eens inbraakwerend zijn én perfect isoleren? Dan zit je hier helemaal goed!

Pascal ramen en deuren levert aluminium voordeuren, achterdeuren en tuindeuren voor alle type woningen. Samen creëren we het mooiste aanzicht, maar vooral ook een echt thuis.

Aluminium deuren voor jouw droomhuis

Aluminium deuren leveren wij op maat. Dit betekent dat niks ons te gek is en dat je jouw droomdeur helemaal zelf kunt samenstellen. Zoek je een minimalistische deur voor jouw moderne woning? Of nou juist een deur met karakter voor jouw jaren 30-woning? Alles is mogelijk met een aluminium deur. Aluminium deuren zijn in meer dan 1000 kleuren leverbaar en met oneindig veel grepen te combineren. Zo wordt jouw droomdeur werkelijkheid en krijgen jij en jouw gasten een warm welkom.

Alles veilig achter de deur

Jouw gezin, je mooie spullen. Daar ben je zuinig op! Natuurlijk ben je op zoek naar aluminium deuren die bescherming bieden.

Bij Pascal ramen en deuren vind je alles voor een veilig thuis. We hebben het best geteste inbraakwerende hang- en sluitwerk voor jouw aluminium deuren in huis. Maar ook bijvoorbeeld extra sterk veiligheidsglas.

Slimme sloten

Altijd maar op die sleutels letten… Ben jij daar ook helemaal klaar mee? Wij hebben slimme sloten die jouw leven leuker maken. Maak je aluminium deur open met bijvoorbeeld de fingerscan. Of wat dacht je van een codeslot? Bezoek onze showroom en ontdek wat het beste bij je past.

Bezoek de showroom
Klink en slot aluminium deuren
Aluminium deur isolatie

Aluminium: laat de kou buiten

De deuren zijn dicht, maar toch is het koud in huis. Brr… Dat wil toch niemand! Onze aluminium deuren laten je niet in de kou zitten. Ze presteren namelijk erg goed op het gebied van isolatie en zijn ook nog eens heel geschikt voor nul-op-de-meter-woningen. Daarnaast monteren wij jouw aluminium deuren vakkundig, waardoor alles perfect wind- en waterdicht is.

Kortom: met aluminium deuren zit je niet in de kou en bespaar ook nog eens op je energiekosten!

HR++ of triple glas?

Wanneer je jouw woning voorziet van buitendeuren krijg je hoogstwaarschijnlijk ook met glas te maken. Maar welk glas past nu het beste bij deze aluminium deur? Welke dikte moet het glas hebben of ben je misschien wel op zoek naar glas waar je niet doorheen kunt kijken? In onze showroom adviseren wij je graag over het juiste glas én helpen we je ook met geluidsisolatie.

Tip: Ga je oude deuren vervangen? Check of je subsidie krijgt. In 2021 kun je gebruik maken van de ISDE. MEER OVER SUBSIDIE

Persoonlijke adviseur

Perfect passende deuren

Vakkundige monteurs

Zakelijk op zoek naar de beste aluminium deuren?

Dan ben je bij Pascal ramen en deuren aan het juiste adres. Wij leveren aluminium deuren namelijk ook aan aannemers en ZZP’ers. Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen en maken daarom graag kennis met je. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Voordelen voor jou als partner

  • Inspireer jouw klanten met onze mooie showroom
  • Ontwikkel je tot expert: van inmeten tot monteren
  • Correcte levering door eigen vrachtwagen met laadkraan

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.