Gespecialiseerd in aluminium deuren

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Alumunium deuren

Aluminium deuren leveren wij op maat. Als leverancier van aluminium gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de aluminium deuren te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Levering inclusief SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk

Op zoek naar een leverancier voor aluminium deuren? Wij leveren onze deuren standaard inclusief SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk. Dit is volgens politiekeurmerk. Dit zorgt, in samenwerking met aluminium, voor een hoge inbraakvertraging.

Ambachtelijk geproduceerde aluminium deuren

Aluminium deuren produceren wij op ambachtelijke wijze. Aluminium heeft een aantal aangename eigenschappen. Het is sterk, duurzaam en licht in gewicht. Ook deuren en deurpanelen zijn verkrijgbaar in aluminium.

Wilt u ons inschakelen voor de productie van voordeuren, tuindeuren, openslaande deuren of juist meerdere verschillende deuren van aluminium? Bij ons is alles mogelijk.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.