fbpx

voordeuren

Op zoek naar voordeurgeluk? Pascal ramen en deuren helpt je graag. Een unieke entree met ‘iets eigens’, een warm welkom voor je bezoek. Samen met ons creëer je het allemaal.

Vanzelfsprekend vind je bij ons ook alles voor een veilig thuis. En de wind, die blijft lekker buiten de deur!

neem contact op

Hout, kunststof én aluminium

Altijd een voordeur die perfect bij je past! Laat je verrassen door de nieuwste designs. In onze showroom krijg je uitgebreid en eerlijk advies.

Ontwerp zelf je voordeur online

Zelf online je voordeur samenstellen. Dát is handig! Met onze Droomdeur-configurator ontwerp je eenvoudig je eigen unieke entree.

Elektronisch slot voor je voordeur

Open je voordeur met de vingerscan of via je smartphone. Nooit meer zoeken naar je sleutel en binnen één seconde binnen.

Showroombezoek

Open straks de voordeur die precies bij je past. Laat je inspireren en adviseren in onze sfeervolle showroom.

Waarom naar Pascal ramen en deuren?

  • Topadviseurs die met je meedenken.
  • Heldere uitleg en eerlijk advies.
  • Op je gemak ‘kijken, voelen, ervaren’.

Als je je droomdeur gevonden hebt, ontvang je van ons een duidelijke offerte. Zodat je goed kunt vergelijken.

maak nu een afspraak

Jouw voordeur: een mooi visitekaartje

Een stijlvolle entree met een mooie voordeur geeft je huis karakter én laat de waarde van je woning stijgen. Bij ons vind je gegarandeerd een prachtdeur voor je paleis. Of je nu een woonboerderij restaureert, een moderne villa bouwt of een klassieke doorzonwoning opknapt: jij kan straks pronken.

Van jaren 30-voordeur tot minimalistische entree

Droom je van een voordeur in cottage stijl of hou je meer van een industriële look? Wil je een zee aan licht in de gang, maar toch ook veel privacy? En welk materiaal past het beste bij jou: hout, aluminium of kunststof? Vertel ons wat je woonwensen zijn en stel je ideale deur samen. We helpen je graag.

Juweel van een deurgreep voor de finishing touch

Jouw voordeur, daar wil je iets bijzonders van maken. Met onze prachtige deurgrepen, knoppen en andere accessoires zet je echt de puntjes op de i. Creëer bijvoorbeeld een authentieke sfeer met een mooie deurklopper. Of maak van jouw deur een echte blikvanger met een rvs designgreep. Wij helpen je met het scheppen van de juiste ambiance.

Onderhoudsvriendelijke voordeur? Kies de juiste kleur

Een onderhoudsarme voordeur van kunststof of aluminium verf je niet even over. Je koopt dus maar beter een deur in een kleur die je niet snel beu bent. Bij ons vind je altijd dé kleur die perfect bij jou en je woning past.

Helemaal weg van houtlook? Met onze prachtige eigentijdse coatings en folies creëer je een unieke sfeer. Rustiek eiken, oud hout-look: laat je verrassen in onze showroom. Zelfs een echt houtlaagje is mogelijk.

Neem contact op

Alles veilig achter de voordeur

Je gezin is je alles, maar ook je mooie spullen en je laptop zijn belangrijk voor je. Wij snappen dat je op zoek bent naar een voordeur die bescherming biedt. Daarom hebben we het best geteste inbraakwerende hang- en sluitwerk voor jouw deur in huis. Maar ook bijvoorbeeld extra sterk veiligheidsglas.

Gecertificeerde deuren en kozijnen

Onze voordeuren voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Liever nog een stap verder, voor een éxtra veilig gevoel? Geen probleem! We helpen je heel graag, zodat je met een gerust gevoel naar bed, naar je werk of op vakantie kunt gaan.

Alledaags gemak met slimme sloten

Dat gedoe met die sleutels altijd… Ben je naast veiligheid ook op zoek naar gemak? Misschien is onze vingerscan dan iets voor jou. Die is slim en reuzehandig: in no time is je voordeur van het slot af of vergrendeld. En wat dacht je van deurbediening via je telefoon?

We praten je graag bij in onze showroom, dé plek waar je ook alles kunt bekijken en testen.

Jouw voordeur stevig in model

Een voordeur die niet goed sluit, dát komt nooit goed uit! Met een kwaliteitsdeur van ons voorkom je een hoop frustratie. Benieuwd naar onze slimme oplossingen tegen vervorming en kromtrekken? Kom naar onze showroom.

Neem contact op
Aluminium voordeur houtlook
Aluminium kozijn

Comfort: isolerende voordeur

Een avondje bankhangen, dat is zalig toch? Met een voordeur van ons zit je niet te rillen voor de tv, maar kun je juist heerlijk comfortabel relaxen. Onze deuren presteren namelijk zeer goed op het gebied van isolatie. Tocht en kou blijven mooi buiten de deur.

HR++ glas of triple glas?

Help! Wat moet je kiezen voor je voordeur en deurkozijn? Wij adviseren je graag. Misschien wens je wel meer dan alleen een goede isolatie, bijvoorbeeld dat niemand bij je naar binnen kan gluren. Satinato glas is dan heel geschikt. Ook voor veiligheidsglas of glas-in-lood zit je bij ons goed.

Tip: Ga je oude deuren vervangen? Check of je subsidie krijgt. In 2021 kun je gebruik maken van de ISDE. Onze deuren zijn ook heel geschikt voor nul-op-de-meter-woningen. MEER OVER SUBSIDIE

Jouw persoonlijke droomdeur

Wat als je zelf je nieuwe voordeur mag ontwerpen? Hoe zou die er dan uitzien? Met onze Droomdeur-configurator ontwerp je in een handomdraai je eigen unieke entree.

Kies uit tientallen deurmodellen, test verschillende kleurencombinaties en ontdek de mooiste deurgrepen.

Naar droomdeur-configurator

Ontwerp klaar?

Wij zijn heel benieuwd! We ontvangen je graag in onze showroom, de plek waar je pas écht een gevoel krijgt bij jouw zelfontworpen droomdeur.

Plan een bezoek en laat je adviseren over materialen, isolatie en inbraakveiligheid.

Bezoek onze showroom

Werken aan woongeluk

Dat doen we al meer dan 20 jaar!

Jouw voordeel bij Pascal ramen en deuren:

  • Je eigen persoonlijke adviseur, specialist die met je meedenkt.
  • Perfect passende voordeur: geen lucht- of vochtlekkende kieren.
  • Vakkundige monteurs: altijd vriendelijk en ze gaan pas weg als alles veilig dicht zit.
  • Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.
  • Uitstekende service: na een belletje gaan we direct voor jou aan de slag.

Meer weten over onze werkwijze? BEKIJK AANPAK

Klanten waarderen ons met een:

Adviesgesprek showroom Pascal ramen en deuren

VOORDEUREN VOOR DE BOUW

Ben jij een bouwprofessional en op zoek naar hoogwaardige voordeuren? Mooi! Dan maken we graag kennis met je. Samen met Pascal ramen en deuren bouw je aan woongeluk op het hoogste niveau.
Interesse in een samenwerking? We horen graag meer over jouw bedrijf.