fbpx

Vouwwanden aluminium

In de huidige woontrends zien we dat we buiten steeds meer naar binnen halen. We zien dat het buitenleven een belangrijkere rol krijgt in ons leven. Binnen en buiten worden steeds meer één. Hoe je deze verbinding het beste maakt? Met vouwwanden van aluminium natuurlijk!

Liever persoonlijk advies?

Neem dan contact op

Waarom zijn vouwwanden van aluminium zo populair?

Daglicht vinden we steeds belangrijker en daarom krijgt glas een steeds groter aandeel in moderne woningen. Een vouwwand is hier perfect voor. ‘s Winters zit je lekker behaaglijk binnen en in de zomer schuif je hem open en geniet je van het buitenleven. Dit schuifsysteem blijft zich ontwikkelen waardoor het mogelijk is om vouwwanden van aluminium met één vinger te bedienen.

De kozijnen van moderne woningen zijn tegenwoordig in veel gevallen minimalistisch. Zo ook worden de profielen van aluminium vouwwanden alsmaar slanker en slanker. Deze vouwwanden lenen zich daarom perfect voor deze moderne bouw. Met hun stijlvolle look maken ze jouw woning compleet.

Een vouwwand van aluminium verbindt binnen met buiten, is minimalistisch én stijlvol en eenvoudig te bedienen.

De voordelen van een vouwwand van aluminium

Aluminium vouwwanden vallen erg in de smaak en hebben vele voordelen.

  • Het grootse voordeel van een aluminium vouwwand is voor velen natuurlijk het gemak om hem helemaal aan de kant te schuiven en binnen en buiten bij elkaar te betrekken.
  • Je hoeft zich geen zorgen te maken over isolatie, want wij produceren hoogwaardig geïsoleerde vouwwanden.
  • Vouwwanden van aluminium zijn er in vele kleuren waardoor de vouwwand altijd bij jouw woning pas. Zowel aan de binnen als buitenzijde passen we verschillende kleuren toe.
  • Onze vouwwanden van aluminium voldoen aan alle strenge eisen op het gebied van lucht-, wind-, en waterdichtheid.
  • Aluminium vouwwanden zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Bezoek onze showroom en ervaar de voordelen zelf!

Plan een afspraak
Aluminium vouwwand

Waar komt mijn vouwwand vandaan?

Wanneer je op zoek bent naar vouwwanden van aluminium speur je allereerst natuurlijk het internet af. Je ziet mooie beelden, maar op een gegeven moment ben je klaar om deze mooie vouwwanden in het echt te bewonderen. Dan is het tijd om onze showroom te bezoeken. Hiervoor maak je een afspraak zodat we alle tijd voor je hebben.

Tijdens deze afspraak kun je de aluminium vouwwanden zelf ervaren en gaan we in gesprek over je wensen en eisen. Niks is ons te gek. Weet je waarom? Omdat we jouw aluminium vouwwand zélf produceren in onze eigen aluminiumfabriek in Deurne. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig en worden we graag uitgedaagd.

Jouw aluminium vouwwand van Pascal ramen en deuren is een Nederlands kwaliteitsproduct. 

Ben jij een bouwprofessional?

Ben jij op zoek naar vouwwanden van hoge kwaliteit voor een bouwproject? Dan ben je bij Pascal ramen en deuren aan het juiste adres. Wij leveren namelijk vouwwanden van aluminium aan particulieren én aan de zakelijke markt.

Ook als bouwprofessional ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in de showroom. Wil je je klanten meenemen? Dat mag natuurlijk ook.

Bouwen betekent goed samenwerken. Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen. Jij ook? Neem dan contact op of bekijk onze zakelijke pagina.

Maak hier een afspraak Lees meer over zakelijk

Maak het compleet

Wil jij ook een vouwwand van Pascal ramen en deuren?

Begrijp jij na het lezen van deze pagina ook waarom vouwwanden van aluminium zo populair zijn? En ben jij ook overtuigd van de voordelen? Dan is een aluminium vouwwand misschien wel wat voor jouw woning. Wij heten je van harte welkom in onze showroom en gaan hier graag met je in gesprek. Plan een afspraak en bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen.