fbpx

Gespecialiseerd in veiligheidsglas

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas leveren wij op maat voor ramen en deuren. Als leverancier van glas gaan we verder dan de meeste aanbieders. Meer informatie over ons veiligheidsglas vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Veiligheidsglas staat garant voor veiligheid

Veiligheidsglas staat garant voor optimale actieve of passieve veiligheid. De belangrijkste kenmerken zijn namelijk dat het beschermend en inbraak vertragend werkt. Op basis van de toepassing kiest u voor gelaagd glas, gehard glas en draadglas.

Gelaagd veiligheidsglas kunt u goed combineren met isolatieglas, zonwerend en geluidswerend glas. Naast het reguliere veiligheidsglas is er ook nog doorvalveilig glas: met name geschikt voor kozijnen op een verdieping waar achter het glas geen balustrade meer zit. Op ons veiligheidsglas zijn ook kleurfolies toe te passen.

Combineer veiligheidsglas met andere glassoorten

Veiligheidsglas breekt niet volledig bij een botsing en daarom wordt het ook wel letselveilig glas genoemd. De losse glasstukken blijven aan de folie kleven. Het aantal ongelukken met snijwonden wordt hierdoor drastisch teruggedrongen. Er is nauwelijks kleurverschil met ons “standaard” isolatieglas en daarom zijn beide glassoorten te combineren in eenzelfde kozijn

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze aluminium vliesgevels.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.