fbpx

Een showroom vol schuifpuien

Schuifpuien zijn een lust voor het oog. Ze worden steeds groter, mooier en moderner en zijn er in vele soorten en maten. Je kunt er eindeloos over lezen, maar het is natuurlijk veel leuker om ze in het echt te zien. Bekijk al onze schuifpuien in de showroom en maak door middel van deskundig advies de juiste keuze.

maak nu een afspraak

Drempelloos van woning naar tuin

Neemt geen ruimte in beslag

Onderhoudsarm en goed geïsoleerd

Plan een afspraak

In onze showroom vind je alle schuifpuien onder één dak. Samen met een van onze adviseurs stel je jouw droompui samen. Kom langs en laat je inspireren!

maak nu een afspraak

Een zee van licht en ruimte

We halen buiten steeds meer naar binnen en hebben het liefst zo veel mogelijk licht in ons huis. Dit is dan ook de reden waarom velen voor een schuifpui kiezen. Een schuifpui brengt veel licht naar binnen en maakt je ruimte optisch groter. Daarnaast is een schuifpui de perfecte verbindingen tussen binnen en buiten. Schuif je schuifpui open en geniet van een drempelloze toegang tot je tuin. Natuurlijk kun je bij de schuifpuien in de showroom deze drempelloze toegang ook bekijken.

Welke schuifpuien vind je in onze showroom?

Een schuifpui kiezen doe je niet zomaar. Er zijn vele keuzes om te maken. Weet je bijvoorbeeld al welk materiaal je voorkeur heeft? Bij ons heb je de volgende keuzes:

  • Kunststof schuifpuien
  • Houten schuifpuien
  • Aluminium schuifpuien

Weet je nog niet welk materiaal het beste bij jouw woonsituatie past? Dat is geen probleem. In onze showroom kan je schuifpuien van alle materialen bewonderen en samen met een adviseur je wensen rustig doorspreken.

Bezoek de showroom Neem contact op
Adviesgesprek showroom Pascal ramen en deuren

We nemen graag de tijd voor jou

Op onze website kun je van alles lezen over schuifpuien, maar op een gegeven moment is het tijd om de schuifpuien in het echt te zien. Van theorie naar praktijk. Klik op onderstaande button om eenvoudig een afspraak te maken.

Als je onze showroom bezoekt, dan vinden wij het belangrijk dat wij volledig de tijd voor je kunnen nemen. Goed en persoonlijk advies, daar heb je tenminste wat aan. Het is daarom alleen mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken. Je kunt via onderstaande button je afspraak gemakkelijk inplannen, maar je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om telefonisch of per mail een afspraak in te plannen.

Bezoek de showroom Neem contact op

Ik heb de schuifpuien in de showroom gezien, en nu?

Na het adviesgesprek in de showroom ben je meer te weten te komen over onze schuifpuien. Waarschijnlijk weet je welk materiaal het beste bij je past en wie weet heb je ook al een voorstelling van hoe de pui er bij jou thuis uit gaat zien. Dan is het tijd voor het maken van een offerte. Deze offerte bespreken we altijd samen in onze showroom. Zo hebben we de schuifpuien bij de hand en kunnen we je vragen meteen beantwoorden.

Is de offerte akkoord? Dan gaan we over tot opdracht. Vervolgens bespreken we nogmaals al jouw wensen en opgestelde punten door om eventuele verrassingen te voorkomen. In de volgende fase, de controle fase, kun je eventuele aanpassingen nog altijd doorvoeren. Daarna gaan we over tot het definitieve tekenwerk en natuurlijk controleren we dit ook weer samen. Tot slot gaan we produceren. Jouw schuifpui wordt dan écht gerealiseerd. De allerlaatste stap is natuurlijk het plaatsen. En waarschijnlijk is dit voor jou ook de allerleukste stap.

Wil je de hele aanpak bekijken? Klik dan op onderstaande button. Zo zie je onze werkwijze van showroombezoek tot aan levering.

Bekijk onze aanpak
Kunststof voordeuren bij Pascal Ramen en Deuren

Kom jij bij ons langs?

Ben jij klaar om de schuifpuien in onze showroom te bewonderen? Maak dan een afspraak. Ben je je nog aan het oriënteren of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.