fbpx

Vacature Financial/Business Controller

Om onze bedrijven PaSCAL ramen en deuren en atoom13 te helpen groeien.

FINANCIAL/BUSINESS CONTROLLER

Jij vindt...

… het leuk om een bedrijf te helpen groeien. Zeker wanneer het voelt als een familiebedrijf, met een hecht team en met gemotiveerde collega’s. Een collega die een goede grap vertelt? Je schiet ervan in de lach. Je vertelt er zelf ook nog een en dan haal je een kop koffie (of je neemt een slok uit de beker die een collega je net bracht): tijd om je weer in de cijfers op je 2 schermen te verdiepen. Want jij waarborgt de financiële gezondheid van atoom13 en PaSCAL ramen en deuren. Sterker nog: jouw adviezen en verbetervoorstellen helpen om de omzet in 3 jaar tijd te verdubbelen.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde financiële opleiding op hbo-niveau.

Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als financial controller of business controller.

Het is fijn als je al kunt werken met Power BI (maar anders maak je het jezelf snel eigen).

Je werkt proactief en je houdt van doorpakken.

Hoe jouw dag eruit ziet?

Na het weekend begint je werkdag met een kop koffie en een praatje met je collega’s. Je werkt het weekoverzicht bij achter je zit-stabureau, je bekijkt de Power BI Dashboards en je denkt na over welke informatie verder geautomatiseerd kan worden. Je sluit aan bij het MT-overleg en na de gezamenlijke lunch begin je aan een rapportage. Dan wikkel je een van de diverse projecten en verkooporders af, inclusief onderhanden werk. Geen werkweek is hetzelfde, omdat je inspeelt op de vragen die binnen de organisatie spelen.

Over ons

Als financial/business controller...

… bijt jij je vast in de processen en financiën van de bv’s atoom13 en PaSCAL ramen en deuren. Je zorgt voor een sluitende administratie, je doet de kwartaalaangiftes en je maakt de jaarrekeningen. Jij bent het MT-lid dat de managementinformatie samenstelt, de voortgang ervan bewaakt en bijstuurt als het nodig is. Vanuit jouw financiële rol denk je strategisch mee. Ook help je mee met de implementatie van het nieuwe ERP-systeem dat de bedrijfsinformatie en bedrijfsprocessen van verschillende afdelingen samenbrengt.

Wie ben jij?

Je werkt nauwkeurig en gestructureerd (want je wilt dat de cijfers die je presenteert kloppen). Je kunt goed plannen (deadlinestress voor een kwartaalrapportage of jaarverslag? Jij niet hoor). En je werkt resultaatgericht (laat gegevens analyseren en verbeteradviezen geven maar aan jou over). Daarnaast steek je graag je handen uit de mouwen, vind je samenwerken vanzelfsprekend en kun je binnen het MT je boodschap goed overbrengen.

Werken bij atoom13 en PaSCAL Ramen en Deuren

Groot denken met oog voor de kleinste details: dat is werken bij atoom13 en PaSCAL ramen en deuren. Iedereen in onze moderne fabriek in Deurne, op de werkvloer en op kantoor, werkt hard, nauwkeurig en klantgericht. Met tussendoor tijd voor een geintje, persoonlijk contact en een goed gesprek. De deuren staan open: je loopt makkelijk bij elkaar binnen en de lijnen zijn kort. Bovendien is er ruimte voor ambities, want in onze bedrijven staan groei en ontwikkeling voorop.

Over atoom13 en PaSCAL Ramen en Deuren

PaSCAL Ramen en Deuren bv en atoom13 bv zijn specialisten op het gebied van kozijnen: atoom13 in aluminium gevelelementen voor de B2B markt, PaSCAL Ramen en Deuren in de handel en installatie van houten, kunststof en aluminium gevelelementen. Beide bv’s zijn onderdeel van T.W.A. Louwers Holding bv. Samen vormen we een no-nonsense familiebedrijf.

 

Van ramen en deuren tot schuifpuien en vliesgevels, we maken ze met de nieuwste machines. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van de klant kunnen vertalen naar advies op maat. Met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid

Sollicitatieproces

1.Past deze baan bij jou? Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen.
2. Wij scannen direct je sollicitatie en nemen binnen één werkdag contact met je op.
3.We kijken of het klikt door kennis te maken per telefoon, teams, of persoonlijk met Jeffrey onze recruiter.
4.Je maakt kennis met atoom13 en ontdekt of jullie een match zijn.

Vragen over de vacature? Jeffrey beantwoordt ze graag. Hij is te bereiken via hr@atoom13.nl of tel.nr. 06-53906422.

Solliciteer direct

Je kunt ook direct solliciteren door onderstaand formulier in te vullen.