fbpx

Vacature Accountmanager

Bij PaSCAL ramen en deuren en atoom 13 hebben we flinke groei ambitie. Heb jij de kennis, ervaring en motivatie om te helpen dit te verwezenlijken? Wij zoeken iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen en niet terugdeinst voor een uitdaging met verantwoordelijkheid.

Ben jij de accountmanager die wij zoeken? Bekijk de volledige vacature hieronder en reageer direct.

Accountmanager

Jouw opdracht

Als accountmanager ontplooi jij de juiste activiteiten om PaSCAL ramen en deuren en atoom13 dichter bij onze ambitie te brengen. Je maakt jouw eigen salesplan en gaat zelfstandig en voortvarend te werk. Door zowel nieuwe- als latente klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde van zowel PaSCAL als atoom13 weet je het klantenbestand te vergroten.

Na 1 jaar heb jij voor PaSCAL 20 nieuwe zakelijke klanten aangeworven en voor atoom13 heb je 15 nieuwe dealers aangesteld. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de groeiambitie van PaSCAL en Atoom13.

Ambitie

PaSCAL levert niet zomaar kozijnen, ramen en deuren; wij bieden niet alleen eerlijke, stijlvolle producten maar ook veilig en duurzaam wooncomfort waar je blij van wordt. Door onze persoonlijke aanpak, maatwerk en een professioneel 9-stappenplan worden klanten begeleid van advies tot installatie. atoom13 is dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers en is gespecialiseerd in de productie van aluminium kozijnen, ramen, deuren, hef- schuifpuien en vliesgevels.
PaSCAL ramen en deuren en atoom13 hebben samen een ambitieuze groeidoelstelling. We willen de gezamenlijke omzet verdubbelen in 3 jaar en de klanttevredenheid op hetzelfde niveau houden van een 9,2.

Cultuur

PaSCAL ramen en deuren en atoom13 maken deel uit van een hecht, gezond familiebedrijf met in totaal 40 werknemers. Er heerst een informele sfeer met een echte hands-on mentaliteit. Onze werknemers zijn erg gedreven en willen hun nummer 1-positie in de markt behouden. Er is dan ook veel aandacht en ruimte voor vernieuwing, de mening van de collega’s telt en staat altijd centraal. Uit recent medewerkers tevredenheidsonderzoek scoren we hoog; hier zijn wij zeer trots op!

Wie ben jij

Wat vragen we

 • Afgeronde opleiding op HBO niveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent pro-actief en initiatiefrijk
 • Je hebt een hoge succesdrive;
 • Affiniteit met de bouwsector is een pré;
 • Je bent woonachtig in midden-/zuid NL

Wat bieden we jou

Jouw start bij PaSCAL begint met een inwerkperiode van 3 maanden waarin je o.a. producttrainingen volgt. In een gemiddelde werkweek ben je 3 tot 4 dagen onderweg naar prospects en nieuwe klanten. Eenmaal in de 2 weken heb je overleg met het salesteam op kantoor in Deurne.

Daarnaast bieden we uitstekende overige arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een uitdagende en zelfstandige functie;
 • Mogelijkheden om mee te groeien;
 • Prima marktconform arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Metaal- en Techniek;
 • 31,5 vakantiedagen en 6½ ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een leuk en gemotiveerd team waar open met elkaar gecommuniceerd wordt.

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast over deze functie en herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen we graag met je in gesprek.
Klik op onderstaande link voor meer informatie of om direct te solliciteren.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer direct