Kunststof ramen | Producent en leverancier | Op maat voor kozijnen

KUNSTSTOF RAMEN 

Kunststof ramen leveren wij op maat voor kozijnen. Als producent en leverancier van kunststof gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de kunststof ramen te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Vast raam met minimaal raamprofiel  

De vaste ramen die wij op maat maken van kunststof hebben een minimaal raamprofiel. Daardoor zal de lichtinval juist maximaal zijn. Wanneer gewenst plaatsen we een ventilatierooster in het vaste raam. Dat maakt de luchtventilatie veilig en optimaal.

Draai- valramen van kunststof 

De voordelen van draai- valramen zijn ‘het plaatsen in verschillende standen’ (valstand of compleet open) en ‘het gemakkelijk onderhouden’. De ruit is eenvoudig schoon te maken en dat geldt bijvoorbeeld ook voor een rolluik dat aan de buitenkant is bevestigd. Ook draai- valramen van kunststof produceren wij op maat.

De pluspunten van een draai- val stolpraam 

Met een draai- val stolpraam creëert u een 100% opening. Een draai- val stolpraam heeft namelijk geen tussenstijl. Daarnaast is het ook eenvoudig te bedienen. Door ten eerste het bedieningsdeel te openen en ten tweede het verdekte espagnolet open te zetten. Ook kunt u het raam op de valstand zetten.

Uitzetraam of naar buiten draaiend raam 

Veel mensen kiezen bewust voor een kunststof raam dat naar buiten toe open gaat. Het is namelijk gemakkelijk te onderhouden. Een ander voordeel is dat raamdecoraties aan de binnenzijde, zoals gordijnen, kunnen blijven hangen als het raam open staat. Als leverancier spelen wij in op deze wensen met onze uitzetramen of naar buiten draaiende (stolp)ramen.

Amsterdamse kunststof ramen of imitatieschuifraam  

Voor de bouw van woningen in een jaren ’30 stijl wordt vaak gekozen voor Amsterdamse ramen van kunststof. Oftewel: imitatieschuiframen van kunststof. Tekenend voor deze ramen is de verspringing in de glaslijn. Een Amsterdams raam van kunststof heeft zowel een authentieke karakter als moderne voordelen. Daarnaast zijn wij ook het juiste adres voor standaard schuiframen.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze kunststof ramen.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.