fbpx

Gespecialiseerd in kunststof

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Kunststof: levering volgens uw wensen

Wij leveren kunststof producten van een hoogwaardige kwaliteit. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en puien worden met veel zorg geproduceerd. Kunststof biedt vele voordelen: het is duurzaam, slijtvast en krasbestendig. Onze kozijnen voldoen aan alle huidige vastgestelde criteria op het gebied van isolatiewaarde, geluidsreductie, milieuvriendelijkheid en vereiste luchtcirculatie.

Zware en onverwoestbare kunststof kozijnen

Wij maken kunststof kozijnen die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Wij volgen, onder andere, het KOMO keurmerk en de CE markering. Voor u betekent dit de garantie dat u met een kwaliteitsproduct te maken heeft.

Kunststof biedt volop mogelijkheden en wij passen verschillende technieken toe om deze te benutten. Bijvoorbeeld met een speciale drempeltechniek waarmee we zorgen voor de volledige condensafvoer en optimale beheersing van de luchtcirculatie. We maken een zware en onverwoestbare constructie gegrond op een uniek meerkamersysteem en het toepassen van staal binnen de profielen. Ook zorgen we voor een perfecte afdichting van uw kunststof kozijnen.

Levering volgens uw wensen

Wij leveren ook kunststof producten met een houtnerfstructuur en rechte houtverbinding. Dat betekent dat u het duurzame, slijtvaste en krasbestendige van kunststof kunt combineren met de uitstraling van hout. Daarbij kunnen we ook aan uw wens op het gebied van kleur voldoen. We bieden namelijk een breed scala aan acrylkleuren en houtnerffolies. Uw wensen zijn leidend voor ons als leverancier. Of u nu kiest voor acrylkleuren met harde toplaag of houtnerfkleuren, de kleurechtheid blijft ten alle tijden gewaarborgd.
Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.