fbpx

Kunststof voordeur antraciet

Antraciet kunststof voordeuren: super praktisch én een lust voor het oog. Niet voor niets dat deze voordeuren steeds populairder worden. Ben jij klaar om deze voordeuren van hoge kwaliteit in het echt te bewonderen? Kom dan langs in onze showroom.

maak nu een afspraak

Kiezen voor kunststof

De keuze voor het juiste materiaal kan soms lastig zijn, maar kiezen voor kunststof kan eigenlijk altijd. Wij leren jou graag kennen en we zijn benieuwd naar jouw woonsituatie. Woon je in een moderne nieuwbouwwoning? Of misschien wel in een landelijke boerderij? Een kunststof voordeur kan altijd! De kleur antraciet is natuurlijk erg populair en inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook hiervoor geldt dat je woonstijl niet uitmaakt, want een antraciet kunststof voordeur kan gewoon altijd.

Daarbij heb je met kunststof ook nog het geluk dat je keuze hebt uit structuren. Ga jij bijvoorbeeld voor helemaal glad? Of zie je liever een houtnerf terug? Kunststof is veelzijdig en past daarom bij iedereen.

Niet voor niets zo populair

Kunststof voordeuren zijn door de jaren heen alleen maar populairder geworden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over kunststof in de kleur antraciet. Deze kleur wint elke dag nog meer terrein. Maar waarom zijn kunststof voordeuren nu zo populair?

  • De kleur antraciet is supermodern, maar wist je dan kunststof voordeuren standaard in 45 kleuren leverbaar zijn. Mocht antraciet het dus net niet voor jou zijn, dan heb je alsnog genoeg keuze!
  • Wij leveren jouw antraciet kunststof voordeur helemaal op maat. Zo past hij perfect in jouw woning en bij jouw stijl.
  • Een deur moet praktisch zijn, maar wat is er nu belangrijker dan een veilig gevoel? Wij doen er alles aan om jou een veilig gevoel te bezorgen en daarom vind je bij ons het beste van het beste op het gebied van inbraakwering.
  • Ben jij vaak je sleutels kwijt? Of vind je sleutels simpelweg niet praktisch? Overweeg dan eens om jouw voordeur open te maken met een fingerscan of een app op je telefoon. Nooit meer last van sleutels!
  • Onze kunststof voordeuren zijn wind en waterdicht en erg goed geïsoleerd. De deuren zijn daarom ook erg geschikt voor nul-op-de-meter-woning In combinatie met het glas maken wij jouw deur compleet. Ga jij voor HR++ of triple glas? Wij adviseren je graag, ook op het gebied van geluidsisolatie.
Contact
Kunststof voordeur grijs van Pascal ramen en deuren

Persoonlijk adviseur

Uitgebreide showroom

Vakkundige monteurs

Zakelijk op zoek?

Ondernemers en hun klanten gaan steeds vaker op zoek naar een kunststof voordeur in de kleur antraciet, maar dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Bij ons ben je aan het goede adres want wij leveren deze voordeuren namelijk ook aan ZZP’ers en aannemers. Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Voordelen voor jou als partner

  • Je kunt met jouw klanten gebruik maken van onze mooie showroom.
  • We maken jou tot een expert: van inmeten tot monteren
  • Wij leveren de voordeuren op tijd met een eigen vrachtwagen met laadkraan.
Contact

Kom langs in de showroom!

Ben jij na het lezen van deze tekst klaar voor een bezoek aan de showroom? Plan dan snel je afspraak in. Onze adviseurs heten je van harte welkom.