fbpx

Gespecialiseerd in kunststof ramen

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

KUNSTSTOF RAMEN

Kunststof ramen leveren wij op maat voor kozijnen. Als producent en leverancier van kunststof gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de kunststof ramen te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Vast raam met minimaal raamprofiel

De vaste ramen die wij op maat maken van kunststof hebben een minimaal raamprofiel. Daardoor zal de lichtinval juist maximaal zijn. Wanneer gewenst plaatsen we een ventilatierooster in het vaste raam. Dat maakt de luchtventilatie veilig en optimaal.

Draai- valramen van kunststof

De voordelen van draai- valramen zijn ‘het plaatsen in verschillende standen’ (valstand of compleet open) en ‘het gemakkelijk onderhouden’. De ruit is eenvoudig schoon te maken en dat geldt bijvoorbeeld ook voor een rolluik dat aan de buitenkant is bevestigd. Ook draai- valramen van kunststof produceren wij op maat.

De pluspunten van een draai- val stolpraam

Met een draai- val stolpraam creëert u een 100% opening. Een draai- val stolpraam heeft namelijk geen tussenstijl. Daarnaast is het ook eenvoudig te bedienen. Door ten eerste het bedieningsdeel te openen en ten tweede het verdekte espagnolet open te zetten. Ook kunt u het raam op de valstand zetten.

Uitzetraam of naar buiten draaiend raam

Veel mensen kiezen bewust voor een kunststof raam dat naar buiten toe open gaat. Het is namelijk gemakkelijk te onderhouden. Een ander voordeel is dat raamdecoraties aan de binnenzijde, zoals gordijnen, kunnen blijven hangen als het raam open staat. Als leverancier spelen wij in op deze wensen met onze uitzetramen of naar buiten draaiende (stolp)ramen.

Amsterdamse kunststof ramen of imitatieschuifraam

Voor de bouw van woningen in een jaren ’30 stijl wordt vaak gekozen voor Amsterdamse ramen van kunststof. Oftewel: imitatieschuiframen van kunststof. Tekenend voor deze ramen is de verspringing in de glaslijn. Een Amsterdams raam van kunststof heeft zowel een authentieke karakter als moderne voordelen. Daarnaast zijn wij ook het juiste adres voor standaard schuiframen.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze kunststof ramen.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.