fbpx

Kunststof ramen en kozijnen

Als je naar een gebouw kijkt, dan valt één ding je meteen op: de ramen en kozijnen. Ze  geven karakter en bepalen de sfeer van een huis, kantoorpand of winkel. Niet alleen de uitstraling van gevelelementen is belangrijk, maar natuurlijk ook het wooncomfort en bijvoorbeeld de inbraakgevoeligheid. Kunststof ramen en kozijnen hebben het allemaal! Het is ook niet voor niets dat velen tegenwoordig voor kunststof ramen en kozijnen kiezen.

Altijd de juiste keuze

Waarom kunststof ramen en kozijnen altijd de juiste keus zijn? Omdat ze bij elk pand passen! Zie jij het ook al voor je? Een strak kunststof kozijn in een modern pand of een kunststof kozijn met houtnerf in een karakteristieke woning? Kunststof ramen en kozijnen kun je altijd toepassen; ze passen in elke stijl.
Daarnaast hebben kunststof ramen en kozijnen oneindig veel mogelijkheden. Ze worden allemaal op maat geleverd waardoor je oneindig kunt variëren. Daarnaast zijn kunststof ramen en kozijnen in heel veel kleuren leverbaar waardoor er altijd een kleur is die bij jou past. Ook de eerdergenoemde houtnerf is een van de vele opties waardoor je kunststof kozijnen in elk pand kunt toepassen. Jij bepaalt de uitstraling van jouw huis of pand!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of kom langs in de showroom.

De voordelen van kunststof ramen en kozijnen

Velen kiezen voor kunststof ramen en kozijnen omdat ze onderhoudsvrij zijn. Dat is natuurlijk een groot voordeel, maar er is nog veel meer! De kunststof ramen en kozijnen hoef je door dit grote voordeel nooit meer te schilderen. Ze gaan vaak, afhankelijk van de omstandigheden, wel 50 jaar mee. In deze tijd hoef je ze alleen maar schoon te maken.

Naast dit grote voordeel heeft kunststof nóg een voordeel ten aanzien van houten of aluminium ramen en kozijnen. Kunststof heeft namelijk de hoogste isolatiewaarde ten opzichte van hout of aluminium. Daarnaast moet je houten ramen en kozijnen goed onderhouden. Vind je dit niet erg en ben je toch op zoek naar hout? Kijk dan eens bij onze houten kozijnen.

Gedreven door innovatie

Onze wereld blijft veranderen. En waarschijnlijk jouw wensen en eisen voor kunststof ramen en kozijnen ook. Innovatie speelt daarom een belangrijke rol. We begrijpen dat je op zoek ben naar maximaal wooncomfort en minimaal energieverbruik. Daarom leveren wij kozijnen met de allerhoogste isolatiewaarde. Naast dit wooncomfort wil je je ook veilig voelen. We innoveren daarom continue op inbraakbeveiliging waardoor we bijvoorbeeld het politiekeurmerk Veilig Wonen hebben behaald.

Neem contact op Lees meer over ons

Bezoek onze uitgebreide showroom

Producten van de hoogste kwaliteit

Wij zorgen voor jouw woongeluk

Waarom kunststof kozijnen van Pascal Ramen en Deuren?

Al meer dan 20 jaar hebben wij passie voor kunststof ramen en kozijnen. Wij zijn gedreven om het elke dag nóg beter te doen. Wij willen je leren kennen en nemen je graag mee in de wereld van kozijnen. We kijken naar jouw woonwensen en jouw stijl, maar bijvoorbeeld ook naar de technische haalbaarheid. Het persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk; iedereen recht heeft op een persoonlijk behandeling. Je schaft tenslotte niet elke dag nieuwe kunststof ramen en kozijnen aan.

Ben jij benieuwd hoe onze aanpak eruit ziet? Bekijk dan via onderstaande button onze aanpak. Ben jij er nog niet helemaal uit en wil je eerst wat meer inspiratie opdoen? Ga dan naar onze inspiratiepagina.

Bekijk onze aanpak Laat je inspireren
Showroom pascal ramen en deuren

Voordelen van kunststof ramen en kozijnen op een rijtje

We zetten de voordele van kunststof ramen en kozijnen nog één keer op en rijtje voor je”

• Maatwerk producten
• Oneindig veel mogelijkheden
• Ruime keuze aan kleuren
• Houtnerf mogelijk
• Geen onderhoud
• Maximaal wooncomfort
• Hoge isolatiewaarde
• Veilig

Ben jij ook weg van kunststof ramen en kozijnen?

Begin jij onze passie voor kunststof te begrijpen? En wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in en wie weet zien we elkaar binnenkort in Deurne.

Plan een afspraak! Neem contact op
Showroom Pascal Ramen en Deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Jij of jouw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt je onze kwaliteit voelen en ervaren.