fbpx

Kunststof of aluminium kozijnen

Kies jij voor kunststof of aluminium kozijnen? Velen twijfelen tussen deze twee materialen. Beide zijn het prachtige producten én beide zijn ze gemakkelijk in het onderhoud. Dat maakt de keuze niet makkelijker. Op deze pagina zoomen we verder in op beide materialen. Hopelijk maakt dat jouw keuze wél makkelijker.

Ga jij voor kunststof of aluminium kozijnen?

Kozijnen die kies je niet zomaar. Het is een weloverwogen keuze waar je graag de tijd voor neemt. De keuze tussen kunststof of aluminium kozijnen kan lastig zijn, omdat beide kozijnen in veel gevallen kunnen. Of je nu kiest voor nieuwbouw of verbouw, voor een moderne villa of karakteristiek pand, kunststof en aluminium kozijnen kunnen altijd.

Om een weloverwogen keuze te maken nodigen wij je graag uit in onze showroom in Deurne. Daar kun je de kunststof en aluminium direct met elkaar vergelijken en kun je alle kleuren bekijken. Samen met een persoonlijk adviseur ontdek je welk materiaal het beste bij jou past. Op de rest van deze pagina leggen wij de verschillen tussen kunststof en aluminium kozijnen nogmaals voor je uit. Dan kun je al wat vooronderzoek doen voor jouw bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak 

Kwalitatief kunststof

Velen vallen voor kunststof. Dat is ook niet zo gek gezien de vele voordelen van kunststof kozijnen. Een van de eerste voordelen die in je opkomt als je denkt aan kunststof kozijnen is waarschijnlijk ‘onderhoudsvriendelijk’. En dat klopt, het is zeker en groot voordeel van kunststof kozijnen. Je hoeft kunststof kozijnen namelijk nooit meer te schilderen en alleen maar af en toe schoon te maken. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je in een keer de juiste kleur kiest. Gelukkig heb je keuze uit 45 kleuren en natuurlijk adviseren wij je daar ook in. Daarnaast zijn kunststof kozijnen ook nog eens verkrijgbaar in houtlook. Dit is perfect voor als je de uitstraling van hout wilt, maar de voordelen van kunststof kozijnen.

Wij leveren kunststof kozijnen met het allerhoogste wooncomfort. Het voordeel van kunststof is dat het de hoogste isolatiewaarde heeft in vergelijking met hout of aluminium. Daarnaast innoveren we inbraakbeveiliging continu waardoor jij je veilig voelt. Van kunststof kozijnen kun je erg lang genieten; ze gaan maar liefst 50 jaar mee!

Contact

Aantrekkelijke aluminium

Aantrekkelijk.. zo mag je aluminium wel noemen! Met haar slanke profielen en gave kleuren zijn aluminium kozijnen op dit moment niet meer weg te denken. Dit is ook meteen een van de redenen waarom aluminium zó aantrekkelijk is. Zie je het al voor je? Een prachtige villa met superslanke kozijnen?

Op onze aluminium kozijnen zijn we stiekem best trots. Hoe dit komt? Omdat we ze zélf produceren in onze eigen aluminiumfabriek in Deurne. Hierdoor krijg je een erg kwalitatief en Nederlands product. Alle kozijnen maken wij op maat en doordat we ze zelf produceren is geen uitdaging voor ons te gek. Bij aluminium kozijnen heb je standaard al keuze uit 45 kleuren. Zo vind je altijd het perfecte kozijn dat bij jou en jouw woning past.

Als je kiest voor aluminium kozijnen dan maak je een duurzame keuze. Net als kunststof kozijnen gaan aluminium kozijnen ook 50 jaar mee! Aluminium is erg stevig maar tegelijkertijd ook heel licht van gewicht. Het is vrijwel onmogelijk om een aluminium kozijn kapot te maken en het houdt daarom de inbrekers buiten de deur.

Contact

Maak het compleet

Kun jij de keuze maken?

Hopelijk ben je door de informatie op deze pagina wat verder gekomen in het maken van een keuze tussen kunststof en aluminium. Je kunt er natuurlijk oneindig over lezen, maar in onze showroom kun je beide materialen in een oogopslag zien. Dit maakt je keuze tussen kunststof of aluminium kozijnen een stuk makkelijker. Met een persoonlijk adviseur krijg jij alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Zien we je binnenkort?