fbpx

Kunststof kozijnen subsidie

Zijn jouw kozijnen versleten? Of heb je veel last van tocht in je huis? Dan is het waarschijnlijk tijd om jouw kozijnen te vervangen. Wist je dat je voor kunststof kozijnen subsidie aan kunt vragen? Wij vertellen je er alles over.

Kom ik in aanmerking?

Als je jouw oude kozijnen vervangt door nieuwe kunststof kozijnen dan is het goed om te checken of je subsidie krijgt. De kans is namelijk groot dat je gebruik kunt maken van de ISDE. ISDE staat voor Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing en is een overheidssubsidie voor isolatie. Door deze subsidie op kunststof kozijnen verlaag je jouw renovatiekosten met ongeveer 20 procent. Bij deze regeling is het wel goed om erop te letten dat je minstens twee isolatiemaatregelen combineert. Zo kun je dus bijvoorbeeld naast nieuw kunststof kozijnen investeren in spouwmuurisolatie.

Als je deze pagina bezoekt ben je waarschijnlijk op zoek naar concrete informatie. Wil je meer weten over de voorwaarden en de exacte bedragen? Of wil je de subsidie direct aanvragen? Ga dan naar www.rvo.nl .

Wil je persoonlijk advies?

Kozijnen vervangen dat doe je niet zomaar. Je wilt zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Ben jij je aan het oriënteren op kunststof kozijnen of weet je dat je gebruik wilt maken van de subsidie voor kunststof kozijnen? Neem dan contact op, maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. Samen kijken we of kunststof kozijnen bij jou en jouw woonsituatie passen.

Neem dan contact op
Kozijnen

Kunststof kozijnen van Pascal Ramen en Deuren

Elke woning is anders en vraagt daarom een om andere aanpak. Gelukkig kun je met kunststof kozijnen vele kanten op en de subsidie is natuurlijk mooi meegenomen. Kunststof kozijnen passen perfect in een moderne woning maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een landelijke woning met kunststof kozijnen mét een houtlook. Voor de volgende kunststof kozijnen kun je bij ons terecht:

  • Vast glas kozijn
  • Draai/kiep kozijn
  • Deurkozijn
  • Bovenlicht of zijlicht kozijn
  • Eigen ontwerp

Werken aan woongeluk

Dat doen we al meer dan 20 jaar!

Kozijnen kopen, het is een hele investering. Natuurlijk wil je dat alles dik in orde is. Liefst voor de komende 40 jaarDat begrijpen wij maar al te goedSterker nog: we garanderen dat jij straks dolgelukkig bent met je nieuwe kozijnen édolgelukkig blijft!

Jouw voordeel bij Pascal ramen en deuren:

  • Je eigen persoonlijke adviseur, specialist die met je meedenkt.
  • Perfect passend kozijn, geen kieren die lucht of water lekken.
  • Vakkundige monteurs: altijd vriendelijk en ze gaan pas weg als alles veilig dicht zit.
  • Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.
  • Uitstekende service: na een belletje gaan we direct voor jou aan de slag.

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk hem hier!

Neem contact op
Kunststof ramen en kozijnen

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Vind jij de subsidie op kunststof kozijnen ook zo aantrekkelijk? Neem dan contact op en bezoek onze showroom. Samen gaan we op zoek naar de perfecte kozijnen en we adviseren je graag over de subsidie.