fbpx

Kunststof kozijnen met houtlook

Een droomhuis met droomkozijnen, daar ben jij naar op zoek. Veilig, warm én natuurlijk supermooi. Kunststof kozijnen met houtlook geven net dat beetje extra wat jouw droomhuis verdient. Ben jij hiernaar op zoek? Kom dan langs in onze showroom.

Plan hier jouw showroomafspraak

De uitstraling van hout met de voordelen van kunststof

Hout is prachtig en die uitstraling willen we allemaal. Toch wordt vaak de afweging met kunststof gemaakt. Kunststof kozijnen zijn erg praktisch en zeg nou zelf, dat willen we toch ook allemaal? Met kunststof kozijnen met houtlook krijg je het beste van twee werelden.

• Kozijnen met een warme uitstraling
• Onderhoudsvriendelijk
• Zeer goede isolering
• Lange levensduur

Altijd een kozijn wat bij jou past
Wij leveren onderstaande kozijnen speciaal voor jou op maat.

• Vast glas kozijn
• Draai/kiep kozijn
• Deurkozijn
• Bovenlicht/zijlicht kozijn
• Eigen ontwerp

Is het wat voor jou?

Vraag jij je af kunststof kozijnen met houtlook wat voor jou zijn? Of ben je benieuwd hoe ze er nu precies in het echt uitzien? Kom dan langs in onze showroom. Tijdens de afspraak vertelt onze adviseur alles over kunststof kozijnen met houtlook en kun je ze in het echt bewonderen. Zo kun je rustig bekijken of deze kozijnen bij jou passen.

maak nu een afspraak

Een stijlvol kozijn voor jouw stijl

Houten kozijnen geven sfeer aan jouw woning. Ze stralen rust en warmte uit. Houten kozijnen passen bij veel verschillende bouwstijlen; van een gerenoveerde boerderij tot een moderne tweekapper. Maar passen houten kozijnen ook bij jou? Voor degene waarbij houten kozijnen minder goed passen, of voor degene die gebruik willen maken van de praktische voordelen van kunststof, zijn kunststof kozijnen met houtlook de uitvinding.

Kozijnen in elke kleur

Wist je dat wij kunststof kozijnen in meer dan 50 kleuren leveren? Zo weet je zeker dat het kozijn bij jouw stijl past. Kunststof kozijnen met houtlook zijn natuurlijk geen houten kozijnen die je zomaar overschildert. Het is daarom wel belangrijk om even goed na te denken over de juiste kleur, maar wij denken natuurlijk graag met je mee.

Dichtbij huis gemaakt voor jou

Kozijnen maken jouw huis compleet en daarom zitten we er bovenop. We gaan voor kwaliteit en veiligheid en daarom laten we onze kozijnen niet aan de andere kant van de wereld produceren. Jouw kunststof kozijnen met houtlook komen uit Duitsland, uit de fabriek van Gayko om precies te zijn. Lekker dichtbij. Zo zijn we zeker van levertijden én van een hoge kwaliteit.

Niet alleen een fantastische uitstraling..

Kunststof kozijnen met houtlook hebben natuurlijk een fantastische uitstraling, maar naast de uitstraling moeten de kozijnen je ook een veilig en warm gevoel geven. Laat dat maar aan ons over. Al onze kunststof kozijnen met houtlook voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd.

Jij en wij willen natuurlijk niet dat er ongewenste gasten onverwacht op bezoek komen en daarom hebben we innovatief hang- en sluitwerk voor je. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan slimme sensoren voor jouw kunststof kozijn. Zij controleren of alle ramen in huis goed gesloten zijn, slim hè?

Eerst zien en dan geloven? Dat begrijpen wij helemaal als het gaat om jouw veiligheid. We hebben daarom in onze showroom een ‘inbrekershoek’. Zo kun je zelf ervaren wat wij vertellen.

Kunststof kozijn schuin houtnerf

Maak het compleet

Kiezen voor kunststof

Ben jij na het lezen van deze pagina klaar om te kiezen? Van de voordelen ben je nu op de hoogte: tijd om de kunststof kozijnen met houtlook in het echt te bewonderen! Maak een afspraak en onze persoonlijk adviseur helpt je graag.

Heb je na het lezen van deze pagina nog specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ook kunnen we begrijpen dat je benieuwd bent naar onze complete aanpak? Deze kun je bekijken door op onderstaande button te klikken.