Kunststof | Leverancier kozijnen, ramen en deuren, puien

Kunststof: levering volgens uw wensen  

Wij leveren kunststof producten van een hoogwaardige kwaliteit. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en puien worden met veel zorg geproduceerd. Kunststof biedt vele voordelen: het is duurzaam, slijtvast en krasbestendig. Onze kozijnen voldoen aan alle huidige vastgestelde criteria op het gebied van isolatiewaarde, geluidsreductie, milieuvriendelijkheid en vereiste luchtcirculatie.

Zware en onverwoestbare kunststof kozijnen 

Wij maken kunststof kozijnen die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Wij volgen, onder andere, het KOMO keurmerk en de CE markering. Voor u betekent dit de garantie dat u met een kwaliteitsproduct te maken heeft.

 

Kunststof biedt volop mogelijkheden en wij passen verschillende technieken toe om deze te benutten. Bijvoorbeeld met een speciale drempeltechniek waarmee we zorgen voor de volledige condensafvoer en optimale beheersing van de luchtcirculatie. We maken een zware en onverwoestbare constructie gegrond op een uniek meerkamersysteem en het toepassen van staal binnen de profielen. Ook zorgen we voor een perfecte afdichting van uw kunststof kozijnen.

Levering volgens uw wensen  

Wij leveren ook kunststof producten met een houtnerfstructuur en rechte houtverbinding. Dat betekent dat u het duurzame, slijtvaste en krasbestendige van kunststof kunt combineren met de uitstraling van hout. Daarbij kunnen we ook aan uw wens op het gebied van kleur voldoen. We bieden namelijk een breed scala aan acrylkleuren en houtnerffolies. Uw wensen zijn leidend voor ons als leverancier. Of u nu kiest voor acrylkleuren met harde toplaag of houtnerfkleuren, de kleurechtheid blijft ten alle tijden gewaarborgd.