fbpx

DESIGN
kleuren en folies

Het aanzicht en de uitstraling van een woning wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren van kozijnen en deuren, of ze nu van aluminium, hout of kunststof zijn. Kleuren en folies zijn dus een belangrijk aspect bij het kiezen van het juiste kozijn of deur. In onze showroom hebben we een compleet overzicht van alle beschikbare kleuren en folies. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Bel ons   Stuur een mail

Kozijn in kleur

De kleuren die je kiest voor jouw kozijnen accentueren niet alleen de vorm, maar kunnen jouw woning ook een geheel eigen karakter geven.

Aluprof RAL-waaier
Aluminium
Wanneer je voor aluminium kiest, biedt PaSCAL ramen en deuren een ruime keuze aan kleuren en coatings. Onze aluminium gevelelementen zijn namelijk verkrijgbaar in meer dan 200 RAL-kleuren en 24 houtimitatie (poeder)coatings.

Houtimitatie coatings Aluprof
Bekijk hier de brochure houtimitatie coatings


Kunststof
Voor onze kunststof gevelelementen hebben we een aantal mogelijkheden op het gebied van kleuren en folies:

  • de standaard kleuren RAL9001 en RAL9010,
  • een selectie van 36 folies, in mat, glans en houtnerf, kras- en slijtvast, kleurecht en makkelijk schoon te maken (let op: een aantal van deze folies is alleen leverbaar in grotere afnames),
  • en 9 Spectral kleuren.

Spectral is een oppervlakveredelingstechnologie die door de matte optiek een ultra chique uitstraling aan het kozijn geeft.

Voordelen van deze vernieuwende technologie:

  • hoogstaand design en moderne ultramatte kleuren
  • unieke fluweelachtige uitstraling
  • uitermate kras- en slijtvast
  • extreem UV- en weersbestendig
  • zeer eenvoudig te reinigen
  • de anti-graffiti behandeling minimaliseert verontreiniging en vingerafdrukken

Met de ultramatte kleuren grafietzwart (vergelijkbaar met RAL9011) en antracietgrijs (vergelijkbaar met RAL7016) spelen we in op de donkere kleuren die momenteel erg populair zijn. En kies je voor een donkere Spectral-kleur aan zowel de buiten- als de binnenkant, dan voeren wij het basisprofiel ook in een donkere kleur uit. Dat extraatje voegt dat ‘wow-effect’ toe aan jouw woning.

Door hun fluweelachtige uitstraling hebben Spectral-kleuren een bijzondere look-and-feel. In onze showroom laten wij jou graag alle uitvoeringen zien én voelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in kleuren en folies voor jouw kozijnen? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact op met een van onze medewerkers. We adviseren je graag.

maak nu een afspraak

Neem contact op