fbpx

houten
schuifpuien

De natuur heeft veel moois te bieden. Zoek je een houten schuifpui waarmee je groots kan genieten van het buitenleven en jouw mooie tuin? Pascal ramen en deuren helpt je graag. Een extra ruimtelijk effect, een zee van licht, een vloeiende overgang: wij maken je woondromen waar!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN HOUTEN SCHUIFPUI?

Neem contact op

Geniet van het buitenleven

Wil jij graag een natuurlijke uitstraling en eenheid met je tuin? Of zoek je misschien een extra brede schuifpui van bijvoorbeeld 8 meter, voor een magnifiek uitzicht? Vertel ons jouw wensen en we stellen samen de perfecte pui samen. Houten hef- schuifpuien en schuifdeuren leveren wij namelijk op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten hef- schuifpuien te maken die jij voor ogen hebt. Je vindt meer informatie op deze pagina en kunt altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Neem contact op

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als je onze showroom bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om je te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Houten schuifdeuren voor meer leefruimte

Hef- schuifpuien vergroten een leefruimte. Met een openstaande schuifdeur wordt een ruimte als het ware verlengd. Daarnaast zorgt dit ook voor een optimale lichtinval in een woning. Op basis van uw wensen maken wij houten schuifdeuren op maat.

Sterke, duurzame en goed isolerende hef- schuifpuien

Onze hef- schuifpuien zijn sterk, duurzaam en goed isolerend. De wind- en waterdichtheid is optimaal en daarnaast zijn de puien eenvoudig te onderhouden.

Het handige hefsysteem zorgt ervoor dat de hef- schuifpui makkelijk te bedienen is. Het heeft een geluidloze en zeer lichte loop. Het beslag om te draaien zit aan de binnenkant. Draai dit een halve slag naar beneden om de schuifpui op te heffen en duw het geheel in de gewenste richting. Bij de gewenste stand draai je het beslag weer een halve slag terug en de schuifpui rust over de gehele lengte.

Diverse soorten houten hef- schuifpuien

Wat voor soort houten hef- schuifpui zoek je? Enkel schuivend, dubbel schuivend, 3-delig, 4-delig of met geïntegreerde loopdeur? Wij voorzien in alle mogelijkheden.

De hef- schuifpuien zijn leverbaar met:

 • SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk
 • Aluminium onderdorpel
 • Holonite onderdorpel
 • DTS onderdorpel
 • Binnen- en buitenbediening
 • Ventilatieroosters

Offerte aanvragen?

Je kunt na een bezoek aan onze showroom een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen.
Laat je inspireren!

Werken aan woongeluk

Dat doen we al meer dan 20 jaar!

Jouw voordeel bij Pascal ramen en deuren:

 • Je eigen persoonlijke adviseur, specialist die met je meedenkt.
 • Perfect passende vouwwand: geen lucht- of vochtlekkende kieren.
 • Vakkundige monteurs: altijd vriendelijk en ze gaan pas weg als alles veilig dicht zit.
 • Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.
 • Uitstekende service: na een belletje gaan we direct voor jou aan de slag.

Meer weten over onze werkwijze? BEKIJK AANPAK

Klanten waarderen ons met een:

Advies kozijnen in showroom Pascal ramen en deuren

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.