fbpx

Gespecialiseerd in hout ramen

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

HOUTEN RAMEN

Houten ramen leveren wij op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten ramen te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Vast raam met minimaal raamprofiel

Een vast raam maken wij op maat. Onze raamprofielen zijn minimaal waardoor de lichtinval juist maximaal zal zijn. Ook kunnen we een ventilatierooster in het vaste raam plaatsen. Dat leidt tot een optimale en veilige luchtventilatie.

Draai- valramen op maat gemaakt van hout

Ook draai- valramen kunnen wij op maat maken op basis van wat u voor ogen heeft. Een draai- valraam biedt diverse voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het raam in de valstand te zetten, of juist compleet open. Daarnaast is het glas eenvoudig schoon te maken omdat het raam naar binnen opendraait. Rolluiken of raamdecoraties die aan de buitenkant zijn geplaatst zijn ook goed te onderhouden.

Draai- val stolpraam met opening zonder tussenstijl

Een ander type houten draai- valraam is het draai- val stolpraam. Het raam creëert een 100% opening in de woning, zonder tussenstijl. Dit werkt door eerst het bedieningsdeel te openen en vervolgens door via het verdekte espagnolet het draaideel open te zetten. Ook is het mogelijk om deze op de valstand te zetten.

Uitzetraam of naar buiten draaiend raam

Bent u op zoek naar een houten raam dat naar buiten toe open gaat? Dan bieden wij de oplossing met een uitzetraam of buitendraaiend (stolp)raam. Het voordeel is dat raamdecoraties aan de binnenzijde, zoals gordijnen, kunnen blijven hangen als het raam open staat.

Amsterdamse houten ramen of imitatieschuifraam

Bent u op zoek naar houten ramen die passen bij woningen die gebouwd worden in de jaren ’30 stijl? Dat kunt u bij ons terecht, voor de zogenoemde Amsterdamse ramen. Deze worden ook wel imitatieschuiframen genoemd. De ramen hebben een verspringing in de glaslijn. Als u op zoek bent naar een raam van hout met een authentieke karakter en met moderne voordelen, dan biedt dit type uitkomst. Echter kunt u ook bij ons terecht voor standaard schuiframen.

Houten verhuisraam

Bij houten verhuisramen passen we standaard een smallere houtzwaarte toe. Op deze manier kunnen we het kozijn van het verhuisraam in het bestaande kozijn plaatsen.

offerte aanvragen?

U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.