fbpx

Houten
kozijnen

Hout is veelzijdig en geschikt voor gevelelementen die passen bij elke woonstijl. Omdat hout erg makkelijk te bewerken is, is het bovendien uitstekend toepasbaar voor bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden met historische details en moderne ontwerpen met design profileringen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel ons  Stuur een mail

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als jij onze showroom bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om je te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Kwaliteit in hout

Hout leveren wij onder het KOMO-keurmerk en het produceren van hout gebeurt volgens het KVT. Voor jou de garantie dat je kozijnen, ramen, deuren, puien of vouwwanden van topkwaliteit geleverd krijgt. Ook kunnen wij ons hout inkopen volgens FSC-keurmerk.

Vaak wordt er bewust gekozen voor hout, vanwege de natuurlijke grondstoffen. Hout biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast heeft hout ook een fijne, warme uitstraling.

Sterke, duurzame en goed isolerende houten kozijnen

Bij de productie gebruiken we uitsluitend kwalitatief en hoogwaardig materiaal hout. Onze standaard houtzwaarte is 67×114. De wind- en waterdichtheid zijn hierdoor optimaal bij onze houten kozijnen. Ook zijn onze deuren standaard 56mm dik. Uiteraard passen we ook de houtdikte aan naar jouw wens. Daarnaast zijn de houten kozijnen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Met hout kies je voor karakter gecombineerd met kwaliteit. Kiezen voor ons is kiezen voor sterke, duurzame en goed isolerende houten kozijnen.

Met hout realiseren we ieder detail

Hout is zeer veelzijdig. Wij kunnen alle details van uw ontwerp maken. Van historische details bij een renovatie tot details bij een modern ontwerp voor design profileringen.
Met jouw keuze voor hout kies je ook voor veelzijdigheid op het gebied van kleur. De kleur van het hout is op ieder gewenst moment aan te passen en kleine beschadigingen zijn daardoor relatief eenvoudig bij te werken. Met een goede onderhoudsbeurt zijn de houten kozijnen weer zo goed als nieuw. Standaard worden onze houten kozijnen 100mu gegrond en voldoen ze ruimschoots aan de eisen BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat).
Indien gewenst kunnen we de kozijnen grijs gronden of blank aflakken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de kozijnen afgelakt te laten leveren.

Hout van hoge kwaliteit is onze standaard

Ben je op zoek naar een leverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, puien en/of vouwwanden? Wij leveren houten producten en een hoge kwaliteit is daarbij standaard. Wij gebruiken veelal de houtsoorten Meranti en Mahonie. Hardhoutsoorten van een zeer hoge kwaliteitsklasse. Ook duurzaamheid is gegarandeerd. We passen ook andere houtsoorten toe, zoals Oregon Pine, Lariks, Merbau en Afrormosia. Door het toepassen van tochtkaders en tochtstrippen verhogen we de van nature toch al hoge isolatiewaarde van jouw producten van hout.

De draaidelen worden standaard voorzien van sterk hang- en sluitwerk inclusief anti-foutbediening. Indien gewenst met SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk. Onze deuren worden afgehangen en standaard uitgevoerd met politiekeurmerk beslag: SKG**.

Laat je inspireren!

Jouw woongeluk op 1

Voor ons heel gewoon (al méér dan 20 jaar)!

Jouw voordeel bij Pascal ramen en deuren:

  • Je eigen persoonlijke adviseur, specialist die met je meedenkt.
  • Perfect passend kunststof kozijn, geen kieren die lucht of water lekken.
  • Vakkundige monteurs: altijd vriendelijk en ze gaan pas weg als alles veilig dicht zit.
  • Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.
  • Uitstekende service: na een belletje gaan we direct voor jou aan de slag.

Klanten waarderen ons met een:

Kozijnen kopen bij Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.