fbpx

Gespecialiseerd in houten deuren

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Houten deuren

Houten deuren leveren wij op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten deuren te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Alles op het gebied van houten deuren

Wat voor houten deuren zoekt u precies? Buitendeuren, voordeuren, openslaande tuindeuren? Of zoekt u juist een leverancier die u kan voorzien in alle deuren voor meerdere woningen? Hoe dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij maken alles op het gebied van houten deuren.

Houten deuren van Meranti of andere houtsoorten

Buitendeuren maken wij vaak van het duurzame houtsoort Meranti. Het houtsoort dat bekend staat om de zeer lage krimp- en trekeigenschappen. Kiest u liever voor een ander houtsoort? Dan kunnen we u ook daarbij helpen. Denk aan een houten deur van massief hout.

De houten deuren die we leveren voorzien wij van hoogwaardig SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk. Dit volgens politiekeurmerk. Daarnaast worden de deuren afgehangen en afgemonteerd in het bijhorende kozijn. Een door ons gemaakte houten deur is standaard 56 mm dik.

Om deurpanelen verder in orde te brengen bieden we de volgende mogelijkheden:

Vlak paneel
Bossing paneel
Schroten paneel
Gebogen vormen
Glasverdelingen
Diverse ornamenten

Met iedere stijl behouden we de kwaliteit die u bij ons mag verwachten.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze houten deuren.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.