Hout | Leverancier houten kozijnen, ramen en deuren, puien en vouw

Hout: levering volgens uw ontwerp en wensen 

Hout leveren wij onder het KOMO-keurmerk en het produceren van hout gebeurt volgens het KVT. Voor u de garantie dat u kozijnen, ramen, deuren, puien of vouwwanden van topkwaliteit geleverd krijgt. Ook kunnen wij ons hout inkopen volgens FSC-keurmerk.

 

Vaak wordt er bewust gekozen voor hout, vanwege de natuurlijke grondstoffen. Hout biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast heeft hout ook een fijne, warme uitstraling.

Sterke, duurzame en goed isolerende houten kozijnen 

Bij de productie gebruiken we uitsluitend kwalitatief en hoogwaardig materiaal hout. Onze standaard houtzwaarte is 67x114. De wind- en waterdichtheid zijn hierdoor optimaal bij onze houten kozijnen. Ook zijn onze deuren standaard 56mm dik. Uiteraard passen we ook de houtdikte aan naar uw wens. Daarnaast zijn de houten kozijnen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Met hout kiest u voor karakter gecombineerd met kwaliteit. Kiezen voor ons is kiezen voor sterke, duurzame en goed isolerende houten kozijnen.

Met hout realiseren we ieder detail  

Hout is zeer veelzijdig. Wij kunnen alle details van uw ontwerp maken. Van historische details bij een renovatie tot details bij een modern ontwerp voor design profileringen.

 

Met uw keuze voor hout kiest u ook voor veelzijdigheid op het gebied van kleur. De kleur van het hout is op ieder gewenst moment aan te passen en kleine beschadigingen zijn daardoor relatief eenvoudig bij te werken. Met een goede onderhoudsbeurt zijn de houten kozijnen weer zo goed als nieuw. Standaard worden onze houten kozijnen 100mu gegrond en voldoen ze ruimschoots aan de eisen BRL 0814 en BRL 0817 (conform KOMO productcertificaat).

Indien gewenst kunnen we de kozijnen grijs gronden of blank aflakken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de kozijnen afgelakt bij u te laten leveren.

Hout van hoge kwaliteit is onze standaard 

Bent u op zoek naar een leverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, puien en/of vouwwanden? Wij leveren houten producten en een hoge kwaliteit is daarbij standaard. Wij gebruiken veelal de houtsoorten Meranti en Mahonie. Hardhoutsoorten van een zeer hoge kwaliteitsklasse. Ook duurzaamheid is gegarandeerd. We passen ook andere houtsoorten toe, zoals Oregon Pine, Lariks, Merbau en Afrormosia. Door het toepassen van tochtkaders en tochtstrippen verhogen we de van nature toch al hoge isolatiewaarde van uw producten van hout.

 

De draaidelen worden standaard voorzien van sterk hang- en sluitwerk inclusief anti-foutbediening. Indien gewenst met SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk. Onze deuren worden afgehangen en standaard uitgevoerd met politiekeurmerk beslag: SKG**.