fbpx

aluminium
de trend van nu

Bijna iedereen is er weg van. De kenmerkende uitstraling van aluminium leent zich bij uitstek voor zowel de authentieke steellook uitstraling die lijkt op de stalen industriële kozijnen van vroeger, als het moderne minimalistische design van de hedendaagse architectuur. Past aluminium bij jouw woning? Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.
Neem contact op

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als je onze showroom bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om je te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Levering volgens alle gestelde eisen

Aluminium ramen en deuren zijn sterk, stabiel en onderhoudsarm. Het aluminium trekt niet krom en ook krimpt en roest het niet. Bij het leveren van aluminium voldoen wij aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Aluminium ramen en deuren van hoge kwaliteit

Onze aluminium kozijnen, ramen, deuren en puien, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid. We hanteren een speciale werkwijze voor het aanbrengen van de laklaag. Deze is krasbestendig en zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Ook voldoen wij aan de richtlijnen van de VMRG kwaliteitseisen. Onze strikte werkwijze is voor u een garantie voor kwaliteit.

Al onze kozijnen voldoen, onder andere, aan de eisen van:

  • Windbelasting; EN 12210
  • Slagregendichtheid; EN 12208
  • Luchtdoorlatendheid: EN 13115
  • Inbraakwerendheid: DIN V ENV 1627
  • Warmtedoorgans coëfficiënt EN ISO 10 077-2

Ideaal voor je serre of terrasoverkapping

Aluminium is geschikt om toe te passen in moderne huizen. Vanwege de diversiteit in profielen is het echter ook uitstekend toepasbaar in oudere huizen. Denk aan renovatiewerk waarbij de esthetische eigenschappen niet uit het oog worden verloren.

Aluminium is vormvrij en daarom ideaal om te gebruiken voor het maken van terrasoverkappingen, serres, veranda’s en gevels. Aluminium is licht en daardoor is er geen zware fundering nodig. Ook is het een sterk materiaalsoort en dat maakt het van nature bestendig tegen het gereedschap van inbrekers. Mede hierdoor is aluminium een veilige keuze.
Laat je inspireren!

Werken aan woongeluk

Dat doen we al meer dan 25 jaar!

Kozijnen kopen, het is een hele investering. Natuurlijk wil je dat alles dik in orde is. Liefst voor de komende 40 jaar. Dat begrijpen wij maar al te goed. Sterker nog: we garanderen dat jij straks dolgelukkig bent met je nieuwe kozijnen én dolgelukkig blijft!

Jouw voordeel bij Pascal ramen en deuren:

  • Je eigen persoonlijke adviseur, specialist die met je meedenkt.
  • Perfect passend kozijn, geen kieren die lucht of water lekken.
  • Vakkundige monteurs: altijd vriendelijk en ze gaan pas weg als alles veilig dicht zit.
  • Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.
  • Uitstekende service: na een belletje gaan we direct voor jou aan de slag.

Meer weten over onze werkwijze? BEKIJK AANPAK

Klanten waarderen ons met een:

Advies kozijnen in showroom Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kun je onze kwaliteit voelen en ervaren.