Gespecialiseerd in aluminium

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Aluminium: levering volgens alle gestelde eisen

Aluminium ramen en deuren zijn sterk, stabiel en onderhoudsarm. Het aluminium trekt niet krom en ook krimpt en roest het niet. Bij het leveren van aluminium voldoen wij aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Aluminium ramen en deuren van hoge kwaliteit

Onze aluminium kozijnen, ramen, deuren en puien, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid. We hanteren een speciale werkwijze voor het aanbrengen van de laklaag. Deze is krasbestendig en zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Ook voldoen wij aan de richtlijnen van de VMRG kwaliteitseisen. Onze strikte werkwijze is voor u een garantie voor kwaliteit.

Al onze kozijnen voldoen, onder andere, aan de eisen van:
-Windbelasting; EN 12210
-Slagregendichtheid; EN 12208
-Luchtdoorlatendheid: EN 13115
-Inbraakwerendheid: DIN V ENV 1627
-Warmtedoorgans coëfficiënt EN ISO 10 077-2

Ideaal voor uw serre of terrasoverkapping

Aluminium is geschikt om toe te passen in moderne huizen. Vanwege de diversiteit in profielen is het echter ook uitstekend toepasbaar in oudere huizen. Denk aan renovatiewerk waarbij de esthetische eigenschappen niet uit het oog worden verloren.

Aluminium is vormvrij en daarom ideaal om te gebruiken voor het maken van terrasoverkappingen, serres, veranda’s en gevels. Aluminium is licht en daardoor is er geen zware fundering nodig. Ook is het een sterk materiaalsoort en dat maakt het van nature bestendig tegen het gereedschap van inbrekers. Mede hierdoor is aluminium een veilige keuze.
Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.
Om je gericht te kunnen adviseren, maak hier een keuze: