fbpx

Gespecialiseerd in aluminium vliesgevels

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Aluminium: levering volgens alle gestelde eisen

Aluminium vliesgevels leveren wij op maat. Als leverancier van vliesgevels gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de aluminium vliesgevels te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Aluminium vliesgevels met ongekende constructiemogelijkheden

Wij maken verschillende soorten aluminium vliesgevels, zoals naar voren hellend of getoogd. Ook andere uitvoeringen zijn mogelijk. We hebben een geïntegreerd kwaliteitssysteem dat we doorlopend testen. Zo garanderen we een hoge kwaliteit.

Geen mogelijkheid is ondenkbaar dankzij de ongekende constructiemogelijkheden. Daarbij koppelen we technische prestaties aan andere voordelen zoals een uitstekende isolatie, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en kleurmogelijkheden.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze aluminium vliesgevels.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.