fbpx

Je tuin dichtbij met een aluminium schuifpui

Vier elke dag het buitenleven! Met een aluminium schuifpui van Pascal ramen en deuren geniet je volop van de mooiste tuinmomenten. In de lente en de zomer, maar zeker ook in de herfst en de winter.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ALUMINIUM SCHUIFPUI?

Neem contact op

Skyline: minimaal de mooiste

Less is more. Zoek je een superslanke aluminium schuifpui? Laat je verrassen door onze aluminium topper ‘de Skyline’. Minimalistisch ontworpen, zodat je maximaal kunt genieten van jouw prachtige tuin.

Grote schuifpui, groots uitzicht

Een imposant uitzicht op jouw tuin. Dát wil je, toch? Aluminium leent zich perfect voor schuifpuien met extra brede of hoge glasvlakken. Wij denken graag groot met je mee, tot in de kleinste details.

Laagdrempelig genieten

Wie wil er niet huppelend naar buiten als de zon schijnt? Met een lage schuifpuidorpel voorkom je valpartijen. 100% vlak? Geen probleem bij onze aluminium schuifpuien! Uiteraard helpen we je ook met een mooie bijpassende goot.

Showroombezoek

Open straks de aluminium schuifpui die precies bij je past. Schuif lekker aan in ons puien-paviljoen en laat je inspireren en adviseren.

Waarom naar Pascal ramen en deuren?

 • Op je gemak ‘kijken, voelen, ervaren’.
 • Topadviseurs die met je meedenken.
 • Duidelijke uitleg en eerlijk advies.

Jouw aluminium schuifpui gevonden? Dan ontvang je van ons een glasheldere offerte waarin alle kosten zijn meegenomen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

maak nu een afspraak

Aluminium schuifpui voor jouw droomhuis

Schuif je aluminium schuifpui open en je krijgt direct een vakantiegevoel. Koffie drinken met uitzicht op het groen. Een vrolijk fluitconcert van een roodborstje. Drie stappen zetten en het gras tussen je tenen voelen. Zalig toch!

Bij ons vind je de perfecte aluminium schuifpui voor je woonkamer, serre, keuken of werkkamer. Wij helpen je graag. Zodat jij straks altijd contact hebt met je tuin én groots geniet van het buitenleven.

Van ultramodern design tot landelijk chic

Droom je van een minimalistische pui of hou je meer van een authentieke sfeer? Wil je een aluminium schuifpui van 8 meter voor een schitterend uitzicht op je tuin? 2-delig, 3-delig of 4-delig? Vertel ons wat je woonwensen zijn en stel je ideale aluminium (hef)schuifpui samen. Laat je verrassen door ons aanbod. We helpen je graag. Zo kun jij straks genieten én pronken met je pui.

Handig hefschuifsysteem, elektrische bediening

Als de zon schijnt, dan wil je maar één ding. Zo snel mogelijk je aluminium pui opengooien! Wij bieden schuifgemak met onze hoogwaardige hefschuifsystemen. Oftewel: met een aluminium hefschuifpui van Pascal ramen en deuren hoef je niet aan de krachttraining. Een stijlvolle schuifpuihendel? Wij helpen je graag met het scheppen van de juiste ambiance.

Wil je je schuifpui liever openen vanuit je luie stoel, met een afstandsbediening? Ook dat kan! Vanaf een vleugelgewicht van 500 kg zijn onze schuifpuien standaard uitgerust met elektrische aandrijving.

Onderhoudsvriendelijk aluminium in de juiste kleur

Eerlijk is eerlijk: een kleur kiezen voor je nieuwe aluminium schuifpui is best wel spannend. Want je kan het maar één keer goed doen… Gelukkig helpen wij je! Je kiest bij ons uit meer dan 1000 tinten. Mat, glans, structuur: alles is mogelijk. Zo vind je altijd dé kleur (en kleurenharmonie) die perfect bij jou en je woning past.

Perfect isolerend: schuifpui om voor binnen te blijven

Natuurlijk wil je ook in de winter genieten van al het moois in je tuin. Maar dan wel lekker achter het glas, zónder dikke jas! Onze aluminium schuifpuien presteren zeer goed op het gebied van isolatie. Dankzij de speciale isolatievulling en de koudebrugonderbreking (ruimte tussen de binnen- en buitenschil van het profiel). In combinatie met het juiste glas zit je er het hele jaar comfortabel bij.

Naar nul-op-de-meter? Wij helpen je graag.

Neem contact op

Sterk staaltje inbraakveiligheid

Thuis zijn is zalig met een aluminium schuifpui, maar natuurlijk ben je ook regelmatig van huis. En nee, dan wil je je geen zorgen hoeven maken over de inbraakveiligheid. Bij Pascal ramen en deuren vind je gelukkig alles voor een veilig extra gevoel.

Veilig wonen met een aluminium schuifpui

Onze aluminium schuifpuien voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen én ze zijn minstens SKG2 gecertificeerd. Maar wij gaan graag nog een stap verder. Denk bijvoorbeeld aan inbraakwerend glas of een slot met een extra sterke cilinder.

Kom naar onze showroom en laat je adviseren.

Bezoek de showroom

Aluminium kozijnen uit eigen fabriek in Deurne

Schuifpui van Deurnese makelij

Jouw aluminium schuifpui dichtbij huis gemaakt. Dát voelt goed, toch? Alle aluminium puien van Pascal ramen en deuren komen uit de fabriek van zusterbedrijf Atoom 13 in Deurne. Prettig, want dan weet je zeker dat we bovenop de kwaliteit en de levertijden zitten. Wat een veilige gedachte!

Meer over ons

Thuis zijn is hemels met een aluminium schuifpui

Geniet maximaal van jouw thuismomenten!

Bij Pascal ramen en deuren vind je alles voor een heerlijk droomhuis: hoge kwaliteit, prachtige eigentijdse designs en slimme bediening en sloten.

Neem contact op voor een aluminium schuifpui

Jouw woongeluk op 1

Voor ons heel gewoon (al meer dan 20 jaar)!

Jouw voordeel bij Pascal ramen en deuren:

 • Je eigen persoonlijke adviseur, specialist die met je meedenkt.
 • Perfect passende aluminium schuifpui, geen lucht- of vochtlekkende kieren.
 • Vakkundige monteurs: altijd vriendelijk en ze gaan pas weg als alles veilig dicht zit.
 • Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.
 • Uitstekende service: na een belletje gaan we direct voor jou aan de slag.

Klanten waarderen ons met een:

Showroomadvies Pascal ramen en deuren

Bouw jij ook aan woongeluk op het hoogste niveau?

Mooi! Dan maken we graag kennis met je. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de particulier, maar ook voor de zakelijke markt.

Zakelijk samenwerken aan de mooiste projecten?

Neem contact op. We horen graag meer over jouw bedrijf.

VOORDELEN VOOR PASCAL-PARTNERS:

 • Sfeervolle en ruim opgezette showroom als inspiratiebron voor je klanten, ook aankoopadvies.
 • Aandacht voor vakontwikkeling: word een expert in aluminium schuifpuien inmeten en monteren.
 • Correcte aflevering op de bouwplaats, alles veilig vervoerd door onze vrachtwagen met laadkraan.

MEER OVER SAMENWERKEN

Maak het compleet