Aluminium | Leverancier kozijnen, ramen en deuren, puien

Aluminium: levering volgens alle gestelde eisen 

Aluminium ramen en deuren zijn sterk, stabiel en onderhoudsarm. Het aluminium trekt niet krom en ook krimpt en roest het niet. Bij het leveren van aluminium voldoen wij aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Aluminium ramen en deuren van hoge kwaliteit  

Onze aluminium kozijnen, ramen, deuren en puien, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid. We hanteren een speciale werkwijze voor het aanbrengen van de laklaag. Deze is krasbestendig en zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Ook voldoen wij aan de richtlijnen van de VMRG kwaliteitseisen. Onze strikte werkwijze is voor u een garantie voor kwaliteit.

 

Al onze kozijnen voldoen, onder andere, aan de eisen van:

-Windbelasting; EN 12210

-Slagregendichtheid; EN 12208

-Luchtdoorlatendheid: EN 13115

-Inbraakwerendheid: DIN V ENV 1627

-Warmtedoorgans coëfficiënt EN ISO 10 077-2

Ideaal voor uw serre of terrasoverkapping 

Aluminium is geschikt om toe te passen in moderne huizen. Vanwege de diversiteit in profielen is het echter ook uitstekend toepasbaar in oudere huizen. Denk aan renovatiewerk waarbij de esthetische eigenschappen niet uit het oog worden verloren.

 

Aluminium is vormvrij en daarom ideaal om te gebruiken voor het maken van terrasoverkappingen, serres, veranda’s en gevels. Aluminium is licht en daardoor is er geen zware fundering nodig. Ook is het een sterk materiaalsoort en dat maakt het van nature bestendig tegen het gereedschap van inbrekers. Mede hierdoor is aluminium een veilige keuze.