Toepassingsmogelijkheden en prijzen vouwwanden | Binnen of buiten

Toepassingen  

Vouwwanden leveren wij op maat voor verschillende ruimtes. Als leverancier van vouwwanden gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de vouwwanden te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van onze vouwwanden op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Serre of buitengevel 

Met een vouwwand in een serre of als buitengevel vormen we een geleidelijke overgang tussen binnen en buiten.

Keuken 

Met een vouwwand in een keuken kunt u inspelen op het gevoel van “outdoor cooking”: binnen koken terwijl het voelt alsof je buiten staat.

Penthouse of appartement  

Glazen vouwwanden worden vaak toegepast om een panoramisch effect te creëren in een appartement of penthouse. Voor deze toepassing leveren wij vouwwanden met een flexibele beglazing en hoge dichtheid. Deze vouwwanden hebben zeer smalle profielen.

Overdekt zwembad 

Een vouwwand met vlakke vloerrail betekent een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Een goede toepassing voor overdekte zwembaden om een buitengevoel te creëren.

Balkonbeglazing voor meer wooncomfort 

Met balkonbeglazing wordt de ruimte op een balkon beter benut en dit leidt tot meer wooncomfort. Het betekent ook dat een woning zodoende meer waarde krijgt.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze vouwwanden van hout gecombineerd met aluminium.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.