Gespecialiseerd in vouwwanden

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Vouwwanden: het gevoel van buiten

Veel daglicht en een weids uitzicht op uw tuin en de omgeving. Met onze vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving. Een transparante overgang van binnen naar buiten en natuurlijk andersom. Verhoog uw wooncomfort met grenzeloze vrijheid. Onze vouwwanden verbinden u met uw omgeving.

Goed geïsoleerde en geluidswerende vouwwanden

Wij produceren, leveren en monteren vouwwanden van hout of aluminium. Deze voldoen aan de vastgestelde criteria voor optimale wind- en waterdichtheid. Daarvoor laten we onze vouwwanden testen, onder andere door de SKG en SHR.

Onze houten en aluminium vouwwanden hebben een hoge Rw-waarde en zijn dus zeer geluidswerend. Daarnaast is het ook nog mogelijk om speciaal geluidswerend glas toe te laten passen. Dat betekent dat de geluidsreductie nog hoger wordt.

De vouwwanden maken wij volgens de “Energie Prestatie Norm”. We combineren dit met standaard HR++ veiligheidsglas, geïsoleerde profielen en naadloze afdichtingen. Uiteindelijk leveren we dus vouwwanden met een zeer hoge isolatiewaarde.

Oplossingen op maat

Een vouwwand is bijvoorbeeld geschikt om te plaatsen in een tuin of op een terras. Het kan zodoende dienen als verlengstuk van een woonkamer of keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen vouwwanden segmenteren, een hoek om gaan en de opening kunnen we vanuit het midden maken of middels een loopdeur. Ook creëren we verborgen parkeerplekken. Ook voorzien we de vouwwanden indien gewenst van ventilatieroosters. Met onze vouwwanden bieden we voor ieder woonhuis een oplossing op maat.

Verassende producteigenschappen en mogelijkheden

Het bedieningsgemak, hoogwaardige isolatie en de volledige wind- en waterdichtheid zijn enkele voorbeelden die de kwaliteit benadrukken. We bieden keuze uit verschillende profieldikten, diverse combinatiemogelijkheden en het toepassen van toebehoren zoals rolluiken, roeden, panelen of insectenwering.

Balkonbeglazing

We zijn ook uw leverancier als het gaat om balkonbeglazing. Ook op dat gebied bieden we voldoende mogelijkheden: gesegmenteerd, de hoek om, of met doorvalbeveiliging. Balkonbeglazing houdt de tocht en de kou buiten het balkon. Dit betekent een besparing op de stookkosten.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.