Vouwwanden | Leverancier voor de houten en aluminium vouwwanden

Vouwwanden: het gevoel van buiten 

Veel daglicht en een weids uitzicht op uw tuin en de omgeving. Met onze vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving. Een transparante overgang van binnen naar buiten en natuurlijk andersom. Verhoog uw wooncomfort met grenzeloze vrijheid. Onze vouwwanden verbinden u met uw omgeving.

Goed geïsoleerde en geluidswerende vouwwanden  

Wij produceren, leveren en monteren vouwwanden van hout of aluminium. Deze voldoen aan de vastgestelde criteria voor optimale wind- en waterdichtheid. Daarvoor laten we onze vouwwanden testen, onder andere door de SKG en SHR.

 

Onze houten en aluminium vouwwanden hebben een hoge Rw-waarde en zijn dus zeer geluidswerend. Daarnaast is het ook nog mogelijk om speciaal geluidswerend glas toe te laten passen. Dat betekent dat de geluidsreductie nog hoger wordt.

 

De vouwwanden maken wij volgens de “Energie Prestatie Norm”. We combineren dit met standaard HR++ veiligheidsglas, geïsoleerde profielen en naadloze afdichtingen. Uiteindelijk leveren we dus vouwwanden met een zeer hoge isolatiewaarde.

Oplossingen op maat  

Een vouwwand is bijvoorbeeld geschikt om te plaatsen in een tuin of op een terras. Het kan zodoende dienen als verlengstuk van een woonkamer of keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen vouwwanden segmenteren, een hoek om gaan en de opening kunnen we vanuit het midden maken of middels een loopdeur. Ook creëren we verborgen parkeerplekken. Ook voorzien we de vouwwanden indien gewenst van ventilatieroosters. Met onze vouwwanden bieden we voor ieder woonhuis een oplossing op maat.

Verassende producteigenschappen en mogelijkheden  

Het bedieningsgemak, hoogwaardige isolatie en de volledige wind- en waterdichtheid zijn enkele voorbeelden die de kwaliteit benadrukken. We bieden keuze uit verschillende profieldikten, diverse combinatiemogelijkheden en het toepassen van toebehoren zoals rolluiken, roeden, panelen of insectenwering.

Balkonbeglazing  

We zijn ook uw leverancier als het gaat om balkonbeglazing. Ook op dat gebied bieden we voldoende mogelijkheden: gesegmenteerd, de hoek om, of met doorvalbeveiliging. Balkonbeglazing houdt de tocht en de kou buiten het balkon. Dit betekent een besparing op de stookkosten.