Toepassingen van vouwwanden

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Toepassingen in vouwwanden

Vouwwanden leveren wij op maat voor verschillende ruimtes. Als leverancier van vouwwanden gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de vouwwanden te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van onze vouwwanden op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Serre of buitengevel

Met een vouwwand in een serre of als buitengevel vormen we een geleidelijke overgang tussen binnen en buiten.

Keuken

Met een vouwwand in een keuken kunt u inspelen op het gevoel van “outdoor cooking”: binnen koken terwijl het voelt alsof je buiten staat.

Penthouse of appartement

Glazen vouwwanden worden vaak toegepast om een panoramisch effect te creëren in een appartement of penthouse. Voor deze toepassing leveren wij vouwwanden met een flexibele beglazing en hoge dichtheid. Deze vouwwanden hebben zeer smalle profielen.

Overdekt zwembad

Een vouwwand met vlakke vloerrail betekent een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Een goede toepassing voor overdekte zwembaden om een buitengevoel te creëren.

Balkonbeglazing voor meer wooncomfort

Met balkonbeglazing wordt de ruimte op een balkon beter benut en dit leidt tot meer wooncomfort. Het betekent ook dat een woning zodoende meer waarde krijgt.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze vouwwanden van hout gecombineerd met aluminium.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.
Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.