Gespecialiseerd in serres

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Serres: ervaar de vrijheid

Meer licht, meer ruimte, meer levensvreugde. Een serre is de ideale mogelijkheid om uw woonkamer uit te bouwen. Met de vele design- en ontwerpmogelijkheden creëert u een serre geheel naar eigen wens. Laat u overtuigen door de buitengewone kwaliteit en geniet van extra wooncomfort

Serre op maat gemaakt

Lichtovergoten, optimaal geïsoleerd en op maat gemaakt: wij verwezenlijken graag uw persoonlijke dromen voor een serre. Voor elk type woning bieden wij een passende oplossing. Kwalitatief hoogwaardige materialen zoals aluminium of een combinatie van hout/aluminium zorgen voor een geheel eigentijdse uitstraling en een lange levensduur.

Deskundig serre advies

We voorzien u graag van deskundig advies. Want net als iedere bewoner is elke serre van Pascal ramen en deuren uniek. Zo geven we uw persoonlijke wensen vorm.

Verassende producteigenschappen en mogelijkheden

Het bedieningsgemak, hoogwaardige isolatie en de volledige wind- en waterdichtheid zijn enkele voorbeelden die de kwaliteit benadrukken. We bieden keuze uit verschillende profielen, diverse combinatiemogelijkheden en het toepassen van toebehoren zoals rolluiken, roeden, panelen of insectenwering.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.