Vrijheid in je eigen serre | Pascal ramen en deuren

Serres: ervaar de vrijheid  

Meer licht, meer ruimte, meer levensvreugde. Een serre is de ideale mogelijkheid om uw woonkamer uit te bouwen. Met de vele design- en ontwerpmogelijkheden creëert u een serre geheel naar eigen wens. Laat u overtuigen door de buitengewone kwaliteit en geniet van extra wooncomfort.

Serre op maat gemaakt 

Lichtovergoten, optimaal geïsoleerd en op maat gemaakt: wij verwezenlijken graag uw persoonlijke dromen voor een serre. Voor elk type woning bieden wij een passende oplossing. Kwalitatief hoogwaardige materialen zoals aluminium of een combinatie van hout/aluminium zorgen voor een geheel eigentijdse uitstraling en een lange levensduur.

Deskundig serre advies 

We voorzien u graag van deskundig advies. Want net als iedere bewoner is elke serre van Pascal ramen en deuren uniek. Zo geven we uw persoonlijke wensen vorm.

Verassende producteigenschappen en mogelijkheden  

Het bedieningsgemak, hoogwaardige isolatie en de volledige wind- en waterdichtheid zijn enkele voorbeelden die de kwaliteit benadrukken. We bieden keuze uit verschillende profielen, diverse combinatiemogelijkheden en het toepassen van toebehoren zoals rolluiken, roeden, panelen of insectenwering.