Gespecialiseerd in screens

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Screens

SCREENS VERKOPEN WIJ ALLEEN IN COMBINATIE MET ONZE NIEUWE KOZIJNEN

Screens en andere soorten buitenzonweringen leveren wij op maat. Meer informatie over onze screens vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Praktische oplossing met screens

Het voordeel van screens is dat deze te monteren zijn op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze nemen slechts een beperkte ruimte in. Een screen is van binnenuit bedienbaar, zowel handmatig als elektrisch. Eventueel kunt u ook kiezen voor afstandsbediening, tijdsturing of zon- en windautomaat.

Screens zijn de ideale filters voor hinderlijk zonlicht. De warmte wordt buiten gehouden, het zicht behouden en overdag zijn de screens inkijkwerend. Uw zicht wordt echter nauwelijks beperkt dankzij de transparantiegraad. Het doek is strak en rimpelloos. Ook bieden we een screen dat insectenwerend is: de Ritsscreen. Insecten komen niet binnen dankzij de naadloze aansluiting van het doek.

Inbouwscreens

Inbouwscreens worden met name bij nieuwbouw toegepast. Bij een inbouwscreen zit het opgerolde doek in de “overgebleven” ruimte boven de raamopening. Het pantser is in het metselwerk geïntegreerd en wordt zodoende verborgen in de muuropening boven het kozijn.

Opbouwscreens

Opbouwscreens worden zowel bij renovatie aan bestaande woningen als bij nieuwbouw toegepast. Een opbouwscreen wordt, in tegenstelling tot een inbouwscreen, boven het raamkozijn geplaatst. Dankzij het praktische opbouwsysteem is het probleemloos te plaatsen.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze rolluiken.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen
Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.