Gespecialiseerd in Rolluiken

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Rolluiken

ROLLUIKEN VERKOPEN WIJ ALLEEN IN COMBINATIE MET ONZE NIEUWE KOZIJNEN

Rolluiken en andere soorten buitenzonweringen leveren wij op maat. Meer informatie over onze rolluiken vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Rolluiken van aluminium of kunststof

Rolluiken bieden goede beveiliging tegen inbraakpogingen. Wij produceren rolluiken van onverwoestbaar aluminium of duurzaam kunststof. Met aluminium lamellen die dubbelwandig zijn en gevuld met een schuimkern die zorgt voor extra isolatie en stabiliteit.

Rolluiken weren de zon en hitte in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Daarnaast is een rolluik ook geluidswerend. Dankzij de verstelbare lamellen bepaalt u ook zelf de licht- en luchtdoorvoer. Comfort en een veilig gevoel combineren met duurzaamheid en vormgeving? Kies dan voor onze rolluiken.

Rolluiken op maat geproduceerd

De bediening van de rolluiken gebeurt met band- of staaldraad. Ook elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden, eventueel uitgebreid met een afstandsbediening of een tijdsturing.

Rolluiken produceren wij op maat voor ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren en winkelpuien. Als leverancier van rolluiken kunnen wij ook voorzien in bijzondere uitvoeringen, zoals voor rolhekken of rolpoorten. Dit naast onze standaard rolluiken.

Inbouwrolluiken

Een inbouwrolluik wordt opgerold in de ruimte boven de raamopening. Het rolluik zit dan geïntegreerd in het metselwerk en het verstopt zich bij wijze van in de muuropening boven het kozijn. De rolluikkast zit zodoende niet meer in het zicht. Inbouwrolluiken worden vaak toegepast bij nieuwbouwprojecten.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken zijn boven ieder raam- of deurkozijn te monteren. Een rolluik maken wij op maat zodat het één geheel vormt met het raam. In tegenstelling tot inbouwrolluiken wordt een opbouwrolluik boven het kozijn geplaatst. Dit gaat eenvoudig dankzij het praktische opbouwsysteem. Zowel bij renovatie aan bestaande woningen als bij nieuwbouw. De vormgeving van opbouwrolluiken past perfect bij zowel houten, kunststof als aluminium ramen of deuren.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze rolluiken.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen
Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.