Vacature Financial/Business Controller

Ben jij die analytische collega die ons team komt versterken? Vind jij zonder problemen fluitend je weg door allerlei processen? En wil je samen met een gezellig team de groei en voortgang van onze bedrijven, atoom 13 en PaSCAL ramen en deuren, financieel managen?
Dan zoeken wij jou, een enthousiaste en gemotiveerde collega die het leuk vindt om binnen onze twee bedrijven de functie van financial/business controller te komen vervullen.

 

 

FINANCIAL BUSINESS CONTROLLER 32/38 uur

Wat ga je doen

In deze veelzijdige job werk je op het snijvlak van het beheer van cijfers en het advies over het optimaliseren van processen. Daarnaast werk je mee aan het behalen van bedrijfsdoelen en waarborg je de financiële gezondheid van onze bedrijven op lange termijn. Je bent tevens betrokken bij HR en automatiseringsprojecten.

Je zorgt voor een sluitende administratie, verzorgt de aangiftes en zorgt voor de kwartaalrapportages/jaarrekeningen van diverse Bv’s. De verwerking van crediteuren en verkoopfacturen wordt door een collega uitgevoerd.

Ook krijg je een rol bij de implementatie van een nieuw ERP systeem. Met je analytische blik overzie je alle processen en kom je met verbetervoorstellen. Met de managementinformatie, die jij samenstelt, bewaak je de voortgang en help je bij te sturen. In deze rol ben je lid van het MT.

Wie ben jij

  • Afgeronde financiële opleiding op HBO niveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een financiële functie;
  • Je bent pro-actief en houdt van doorpakken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;

Wat bieden we jou

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Mogelijkheden om mee te groeien;
  • Prima marktconform arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Metaal- en Techniek;
  • 25 vakantiedagen en 6½ ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een leuk en gemotiveerd team.

Over ons

Wie ben jij

PaSCAL Ramen en Deuren B.V. en Atoom 13 B.V. (onderdeel van T.W.A. Louwers Holding B.V.) zijn specialisten op het gebied van kozijnen. PaSCAL Ramen en Deuren B.V. richt zich op handel en installatie van zowel houten, kunststof als aluminium gevelelementen. Atoom 13 B.V. is producent van aluminium gevelelementen voor de B2B markt. Wij zijn een dynamische organisatie met ambitie. Wil jij ons helpen onze groei te managen?

Onze ambitie

Wij hebben een sterke groeiambitie. Afgelopen jaren zijn wij doorgegroeid tot een bedrijf van ca. 40 medewerkers. Om onze missie “Eerlijke kozijnen voor comfortabel en veilig wonen en werken” te realiseren is het ons doel om binnen 3 jaar in omzet te verdubbelen. Door vakkundig advies vergroten wij het woon- en werk comfort van onze klanten en maken we onze klanten bewust van het belang van productveiligheid en de extra mogelijkheden op het gebied van inbraakveiligheid. Zo dragen wij bij aan een comfortabeler en veiliger woon- en werkklimaat.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast over deze functie en herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen we graag met je in gesprek.
Stuur je sollicitatie voorzien van CV en motivatie aan frans@pascalramenendeuren.nl. Wil je meer informatie over de vacature neem dan telefonisch contact op met Frans Seijsener telefoon 06-104 95 800

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Om je gericht te kunnen adviseren, maak hier een keuze: