Nieuwe kozijnen plaatsen

Ga je verbouwen of kies je voor nieuwbouw? Één ding is zeker: je bent je aan het oriënteren omdat je nieuwe kozijnen wilt plaatsen. Als je op zoek bent naar kozijnen van een hoge kwaliteit dan ben je bij Pascal Ramen en Deuren op het juiste adres.

We leren je graag kennen en zijn benieuwd waar jij naar opzoek bent. Het maakt niet uit of je een kleine verbouwing gaat doen, een groot nieuwbouwhuis bouwt of dat je misschien wel een aannemer bent die op zoek is naar nieuwe kozijnen voor zijn klant. Bij ons ben je meer dan welkom. We helpen je bij de keuze voor nieuwe kozijnen en plaatsen ze graag voor je om jouw droomhuis compleet te maken.

Bezoek de showroom

Neem contact op

Een perfect passend kozijn voor jou…

We hebben altijd het juiste kozijn voor jou. Waarom we dit weten? Door een ruim aanbod in kozijnen én materialen vind je altijd een kozijn dat bij jou past. Wij leveren kozijnen voor iedere stijl en hiermee bedoelen we ook écht voor iedere stijl. Denk aan kozijnen voor een gerenoveerde boerderij met een klassiek ruitje óf aan een moderne villa met minimalistische kozijnen. Wij zijn benieuwd van welke stijl jij houdt.

Hieronder vind je alle kozijnen die we plaatsen. Deze maken wij voor jou op maat en zorgen ervoor dat ze schitteren in jouw woning. Mocht jouw nieuwe kozijn er tóch niet tussen zitten. Dan leveren wij kozijnen op basis van jouw eigen ontwerp. Helemaal speciaal voor jou gemaakt.

Vast glas kozijn

Draai/kiep kozijn

Deurkozijn

Bovenlicht, zijlicht kozijn

Eigen ontwerp

…van het juiste materiaal

Naast de vorm en toepassing van een kozijn is het materiaal minstens zo belangrijk. Misschien vind jij het materiaal van nieuwe kozijnen zelfs nóg belangrijker dan de toepassing. Bij Pascal Ramen en Deuren vind je kozijnen van de volgende materialen:

  • Houten kozijnen
  • Kunststof kozijnen
  • Aluminium kozijnen

Wil je graag meer weten over deze materialen? Neem dan contact op!

Neem contact op
Kunststof kozijnen boerderij

Kom jouw nieuwe kozijnen bewonderen

Je gaat natuurlijk niet zomaar nieuwe kozijnen plaatsen. Je moet keuzes maken voor de toepassing, het materiaal en misschien zelfs wel voor elektrische toepassingen. Bij al deze keuzes helpen we je graag, want samen met jou realiseren we graag jouw droomhuis.

Inmiddels heb je genoeg gelezen over het plaatsen van nieuwe kozijnen. Het is tijd om de showroom te bezoeken. Hier kun je de kozijnen in het echt zien en de materialen voelen. Maak wel even een afspraak want dan nemen wij ruim de tijd voor jou om jouw droomkozijnen samen te stellen.

Tijdens jouw showroombezoek bespreken we al jouw wensen en eisen. Samen kiezen we de juiste materialen en uitvoeringen. De prijs van al deze keuzes is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Op basis van deze punten maken wij een passende offerte waarin je precies terug kunt lezen wat we samen besproken hebben over jouw nieuwe kozijnen.

Maak een afspraak

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Jij of jouw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt je onze kwaliteit voelen en ervaren.
Om je gericht te kunnen adviseren, maak hier een keuze: