Gespecialiseerd in kunststof

Kunststof: levering volgens uw wensen

Wij leveren kunststof producten van een hoogwaardige kwaliteit. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en puien worden met veel zorg geproduceerd. Kunststof biedt vele voordelen: het is duurzaam, slijtvast en krasbestendig. Onze kozijnen voldoen aan alle huidige vastgestelde criteria op het gebied van isolatiewaarde, geluidsreductie, milieuvriendelijkheid en vereiste luchtcirculatie.

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Kunststof: levering volgens uw wensen

Levering volgens uw wensen

Wij leveren ook kunststof producten met een houtnerfstructuur en rechte houtverbinding. Dat betekent dat u het duurzame, slijtvaste en krasbestendige van kunststof kunt combineren met de uitstraling van hout. Daarbij kunnen we ook aan uw wens op het gebied van kleur voldoen. We bieden namelijk een breed scala aan acrylkleuren en houtnerffolies. Uw wensen zijn leidend voor ons als leverancier. Of u nu kiest voor acrylkleuren met harde toplaag of houtnerfkleuren, de kleurechtheid blijft ten alle tijden gewaarborgd.
Laat je inspireren!

glas 1

glas 2

Glas 3

Content blok

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Contact Over ons

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact

Titel productenblok

Kozijnen

Modern, strak of toch landelijk? Ontdek welke stijl het beste bij jou past.

Deuren

De deur is het visitekaartje van jouw woning. Kies de deur die bij jouw woonwensen past.

Hef-schuifpuien

Grote oppervlakten met een optimaal bedieningsgemak. Ontdek onze hef- schuifpuien.

Vouwwand

Haal buiten naar binnen. Onze vouwwand maakt jouw tuin het verlengstuk van de woning.

Maak het compleet

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.