Kunststof hef- schuifpuien | Producent en leverancier

KUNSTSTOF HEF- EN SCHUIFPUIEN 

Kunststof hef- schuifpuien en schuifdeuren leveren wij op maat voor kozijnen. Als producent en leverancier van kunststof gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de kunststof hef- schuifpuien te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Grote en stabiele kunststof schuifdeuren 

Dankzij de grote dimensies van kunststof profielen, in combinatie met het kwalitatief hoogwaardig hef- schuifbeslag, is het mogelijk om grote en stabiele schuifdeuren te maken. Deze is ook gemakkelijk te openen en doordat de vleugels opzij worden geschoven neemt het geen ruimte in beslag. Ook voldoen onze kunststof schuifdeuren aan alle huidige eisen op het gebied van wind-, warmte-, en geluidsisolatie.

Hef- schuifpuien uitgevoerd volgens politiekeurmerk  

Wij kunnen hef- schuifpuien produceren volgens SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk waarmee wordt voldaan aan het politiekeurmerk. Gedurende het productieproces wordt de kwaliteit van de hef- schuifpuien continu gewaarborgd. Of u nu kiest voor een enkel schuivende, dubbel schuivende, driedelige of vierdelige hef- schuifpui.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze kunststof hef- schuifpuien en schuifdeuren.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.